Prețurile petrolului, aproape de maximele ultimilor trei ani

Prețurile petrolului, aproape de maximele ultimilor trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2021

Prețurile petrolului au închis aproape de maximele ultimelor trei ani, susținute de scăderea stocurilor în Statele Unite și intensificarea activităților economice în Germania, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce se va întâmpla pe piața de energie din România, investițiile pregătite și ultimele date legate de liberalizarea pieței de electricitate vor fi anunțate la Videoconferința Profit Energy.forum, care va fi organizată cu sprijinul Electrica Furnizare, Nuclearelectrica, Complexul Energetic Oltenia, Biriș Goran, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG) Hidroelectrica și Grup Servicii Petroliere, urmând să fie transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV

Detalii pot fi văzute AICI

La creșterea cotațiilor au contribuit și incertitudinile privind relansarea acordului nuclear al Occidentului cu Iranul, din 2015, care ar putea duce la eliminarea sancțiunilor SUA asupra exporturilor iraniene de țiței, scrie News.ro.

VIDEO Microsoft a prezentat Windows 11, cu un design nou și o performanță mai bună CITEȘTE ȘI VIDEO Microsoft a prezentat Windows 11, cu un design nou și o performanță mai bună

Prețul petrolului Brent a închis în creștere cu 0,5%, la 75,56 dolari pe baril, după un maxim al zilei de 75,78 dolari pe baril.

Cotația petrolului american a avansat cu 22 de cenți, la 73,30 de dolari pe baril, iar în timpul tranzacțiilor a urcat până la 73,61 dolari pe baril.

Miercuri, ambii indici au atins cel mai ridicat nivel din octombrie 2018.

Date din Germania au arătat cea mai mare îmbunătățire a condițiilor în sectorul comerțului cu amănuntul de la reunificarea țării, în urmă cu peste trei decenii, mărind așteptările privind redresarea cererii de carburanți în Europa.

ULTIMA ORĂ Iohannis cere urmărirea penală a fostului ministru al Energiei din Guvernul tehnocrat Cioloș CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Iohannis cere urmărirea penală a fostului ministru al Energiei din Guvernul tehnocrat Cioloș

În Statele Unite, stocurile de țiței au atins cel mai redus nivel din martie 2020, potrivit datelor oficiale. Stocurile de benzină au scăzut la rândul lor, în mod surprinzător.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret