ULTIMA ORĂ România intervine și ajută Ucraina cu electricitate după cel mai agresiv atac al Rusiei asupra infrastructurii energetice a țării vecine de la începutul războiului

ULTIMA ORĂ România intervine și ajută Ucraina cu electricitate după cel mai agresiv atac al Rusiei asupra infrastructurii energetice a țării vecine de la începutul războiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2024

România, Slovacia și Polonia acordă astăzi ajutoare de avarie de urgență sistemului energetic al Ucrainei, după cel mai agresiv atac cu rachete și drone al Rusiei asupra infrastructurii energetice a țării vecine executat de la începutul războiului încoace, care a provocat distrugeri mai multor hidrocentrale, termocentrale, stații de transformare și linii electrice de transport și distribuție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel de ajutoare constau în livrări fizice de energie electrică de urgență pentru echilibrarea sistemului, contra cost.

Ministrul Transporturilor: Din cele 13 tronsoane ale Autostrăzii A7 de la Pașcani la Ploiești se lucrează pe toate. Pe patru dintre ele lucrările ar trebui să se termine anul acesta CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor: Din cele 13 tronsoane ale Autostrăzii A7 de la Pașcani la Ploiești se lucrează pe toate. Pe patru dintre ele lucrările ar trebui să se termine anul acesta

Pentru menținerea siguranței operării sistemului energetic, primim asistență de urgență din partea României, Slovaciei și Poloniei″, a transmis operatorul de transport și sistem din Ucraina, Ukrenergo.

Ucrainenii au mai primit astfel de ajutoare de la sistemele energetice ale statelor vecine și în urma unor atacuri similare din trecut ale rușilor.

Cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România se extinde în America de Sud pentru a produce tequila CITEȘTE ȘI Cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România se extinde în America de Sud pentru a produce tequila

După cel mai recent, lansat în noaptea de joi spre vineri, în 7 regiuni din Ucraina au fost impuse întreruperi ale alimentării cu electricitate, pentru menținerea stabilității sistemului, în condițiile în care avariile provocate de rachete și drone au întrerupt funcționarea mai multor unități de producție, precum și pe cea a unor linii de transport și distribuție.

″Lucrările de reparare și repunere în funcțiune a obiectivelor energetice afectate vor continua 24 de ore din 24, până la restabilirea completă a alimentării cu energie a tuturor consumatorilor″, a mai afirmat Ukrenergo.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia atac sistem energetic ucraina
românia ajutoare avarie energie ucraina
sistem energetic ucraina
ukrenergo transelectrica