Acțiunile Reddit scad abrupt, după explozia post-IPO

Acțiunile Reddit scad abrupt, după explozia post-IPO
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 29 mar 2024

Acțiunile Reddit scad abrupt după creșterea puternică întregistrată post-IPO, pierzând aproape 25% în două zile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile au închis la 49,32 dolari joi, ultima ședință din săptămână, încheind săptămâna sub prețul de închidere din prima zi de tranzacționare la New York.

Filbo Pay obține autorizarea ca instituție de monedă electronică de la Banca Națională a României CITEȘTE ȘI Filbo Pay obține autorizarea ca instituție de monedă electronică de la Banca Națională a României

Acțiunile Reddit și-au început declinul miercuri, când au scăzut cu aproximativ 11%, la 57,75 dolari Hedgeye Risk Management a descris acțiunile Reddit ca fiind "extrem de supraevaluate", într-un raport citat de Bloomberg News.

La începutul acestei săptămâni, Reddit a dezvăluit, într-un document corporativ, că directorul general Steve Huffman a vândut 500.000 de acțiuni. Ben Silverman, vicepreședintele departamentului de cercetare de la Verity, a declarat pentru CNBC că mișcarea era de așteptat și că reprezintă doar "o parte din deținerile sale".

Între timp, directorul operațional al Reddit, Jennifer Wong, a dezvăluit că a vândut 514.000 de acțiuni și că acum deține 1,4 milioane de acțiuni ale companiei.

STUDIU Creșterea de 5% a plăților digitale în 5 ani consecutivi ar aduce la o creștere a PIB-ului de 7 miliarde lei și o majorare a colectării impozitelor cu 1,9 miliarde lei. Sectoarele cu ”economie informală” ridicată CITEȘTE ȘI STUDIU Creșterea de 5% a plăților digitale în 5 ani consecutivi ar aduce la o creștere a PIB-ului de 7 miliarde lei și o majorare a colectării impozitelor cu 1,9 miliarde lei. Sectoarele cu ”economie informală” ridicată

"Întotdeauna există o mică deconectare, deoarece scopul aducerii companiei la bursă este dublu. Nu este doar de a genera lichidități pentru compania în sine, astfel încât să se poată extinde și crește. Deseori, permite persoanelor din interior să obțină lichidități, iar acesta este un lucru pe care directorii trebuie să îl ia în considerare aici. Dacă perspectivele sunt atât de strălucitoare, de ce vând inițiații?", spune directorul departamentului de cercetare de la Verirty.

Acțiunile Reddit au început săptămâna în forță și au urcat luni cu 30%. Au crescut apoi cu 8,8% marți, la 65,11 dolari, chiar și după ce New Street Research a emis un rating neutru pentru companie.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
ipo
actiuni reddit