Acțiunile UiPath trec pe roșu. Analiștii laudă însă compania, după rezultatele peste așteptări

Acțiunile UiPath trec pe roșu. Analiștii laudă însă compania, după rezultatele peste așteptări
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 14 mar 2024
Acțiunile UiPath au inversat direcția și scad cu 7% intraday, chiar dacă este lăudată de analiști după ce a raportat primul profit de GAAP în calitate de companie publică.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
"UiPath a raportat rezultate impresionante în al patrulea trimestru, cu rezultate impulsionate de accelerarea fluxului de tranzacții și de vânzările puternice ale platformei. Parteneriatele cu Google, SAP, Microsoft și Deloitte continuă să impulsionee îmbunătățirea fluxului de tranzacții", a declarat ,într-o notă, analistul Scott Berg de la Needham. 
Comisia Europeană trimite României peste 200 milioane euro pentru a-și schimba trenurile CITEȘTE ȘI Comisia Europeană trimite României peste 200 milioane euro pentru a-și schimba trenurile

Între timp, analistul Siti Panigrahi de la Mizuho și-a reiterat ratingul Neutral și a ridicat ținta de preț a acțiunilor la 25 de dolari de la 22 de dolari, fiind "încurajat de comentariile conducerii în legătură cu câștigurile clienților cheie, îmbunătățirea tracțiunii companiei prin parteneriatele GSI și oportunitatea AI".

 
Imediat după publicarea rezultatelor, acțiunile companiei au urcat cu circa 10%.
viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
dines
rezultate
actiuni uipath