Delgaz Grid a primit trei oferte pentru contul RCA și CASCO. Buget - peste 44 milioane lei

Delgaz Grid a primit trei oferte pentru contul RCA și CASCO. Buget - peste 44 milioane lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 3 apr 2024

Omniasig VIG, Asirom VIG și Allianz-Țiriac Asigurări vor să furnizeze Delgaz Grid, compania de distribuție a E.ON România, servicii de asigurare RCA și CASCO a parcului auto, contractul fiind estimat la 44,1 milioane de lei pentru o perioadă de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit caietului de sarcini, compania urmărește achizționarea a 11.250 de polițe RCA și 10.000 de polițe 10.000.

Suma bugetată pentru polițele RCA a fost stabilită la 22,079 milioane de lei, iar pentru asigurările CASCO - 22 milioane de lei.

CONFIRMARE Hornbach deschide în România un hub IT pentru toate cele 9 țări CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Hornbach deschide în România un hub IT pentru toate cele 9 țări

"Entitatea contractantă dorește încheierea unui acord cadru fara limitarea participarii. Reluarea competiției se va realiza anual în funcție de necesități", se menționează în anunțul de participare.

Mai multe detalii despre licitație AICI.

EXCLUSIV ABC Insurance vrea să-și dubleze participația la societatea care emite polițele obligatorii pentru locuințe. UPDATE: Valoarea tranzacției CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ABC Insurance vrea să-și dubleze participația la societatea care emite polițele obligatorii pentru locuințe. UPDATE: Valoarea tranzacției

Delgaz Grid a încheiat anul 2022 cu pierderi de peste 125 milioane lei, la o cifră de afaceri de aproape 1,73 miliarde lei.

Compania deține monopolul zonal al distribuției de energie electrică în regiunea Moldovei, unde operează o rețea de peste 80.000 de kilometri. De asemenea, operează rețelele locale de distribuție a gazelor naturale din județele din nordul țării (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț și Bacău), lungimea totală a acestora fiind de peste 20.000 de kilometri.

Delgaz Grid este controlată de gigantul energetic german E.ON, prin firma locală E.ON România SRL, cu 56,4853% din capital. Ceilalți acționari sunt Ministerul Energiei (13,5147%), asset-managerul Allianz Infrastructure Luxembourg (28,7708%) și asigurătorul Allianz Țiriac Asigurări (1,2292%).

Ce trei asigurători sunt jucători din Top 10.

viewscnt
Afla mai multe despre
delgaz
rca
casco
licitatie
oferte