BNR vrea să achiziționeze servicii informatice și servicii conexe cu 1,75 milioane lei, fără TVA

BNR vrea să achiziționeze servicii informatice și servicii conexe cu 1,75 milioane lei, fără TVA

Sursa foto: Laszlo Raduly

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2015

Banca Națională a României (BNR) alocă, din fonduri proprii, 1,75 milioane lei, fără TVA, pentru servicii informatice și servicii conexe, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 36 luni, potrivit unui anunț de participare, postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Conform anunțului, BNR vrea să achiziționeze, printr-o licitație deschisă, "servicii de suport tehnic și întreținere pentru componentele rețelei SAN (Storage Area Network) - sisteme de stocare Hitachi, switch-uri FibreChannel Brocade, biblioteca de benzi magnetice NEO 4200E, servere IBM - și sistem de operare IBM AIX, echipamente aflate în patrimoniul Băncii Naționale a României".

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 noiembrie 2015, ora 16,00.

Banca Națională a României este banca centrală a României. Este o instituție publică independentă, cu sediul central în municipiul București. Obiectivul său fundamental îl reprezintă asigurarea și menținerea stabilității prețurilor (conform statutului).

Principalele atribuții ale BNR sunt elaborarea și aplicarea politicii monetare și a politicii de curs de schimb, autorizarea, reglementarea și supravegherea prudențială a instituțiilor de credit, promovarea și monitorizarea bunei funcționări a sistemelor de plăți pentru asigurarea stabilității financiare, emiterea bancnotelor și a monedelor ca mijloace legale de plată pe teritoriul României, stabilirea regimului valutar și supravegherea respectării acestuia, administrarea rezervelor internaționale ale României. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
seap
servicii informatice