Life is Hard pregătește o majorare de capital de 5 milioane lei

Life is Hard pregătește o majorare de capital de 5 milioane lei

Sursa foto: Marcus Miranda | dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 28 mar 2024

Compania Life is Hard, cu activitate în domeniul tehnologiei, dar și a asigurărilor se pregătește să încorpioreze la capitalul social cea mai mare parte a profitului net obținut anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al companiei Life is Hard (LIH) a convocat pentru 29 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și o propunere privind repartizarea profitului net de 6,36 milioane lei realizat în 2023. Astfel, aproape 360.000 de lei vor merge către rezerva legală, cu puțin peste 200.000 de lei vor fi redirecționați la capitolul „alte rezerve” și aproximativ 803.000 de lei intră la rezultatul reportat.

Cea mai mare sumă, de 5,00 milioane lei ar urma să fie utilizată într-o operațiune de majorare a capitalului social a cărei detalii nu au fost anunțate încă. Societatea nu va acora dividende.

Evergent Investments – dividende și programe de răscumpărare pentru anularea a 3% din acțiuni CITEȘTE ȘI Evergent Investments – dividende și programe de răscumpărare pentru anularea a 3% din acțiuni

Life is Hard a mai notificat piața și asupra unor schimbări în conducerea firmei. Astfel, Erik Barna a părăsit poziția de director al diviziei de asigurări care va fi ocupat de Cristian Filimon, manager în vârstă de 25 de ani. CEO-ul Cătălin Chiș va mai fi ajutat în activitatea sa de ați 3 membri-cheie: Mihai Barabas, în calitate de Chief Technology Officer (CTO), Beatrice Cherecheș, în poziția de Chief Financial Officer (CFO), și Radu Moldovan Petruț, ce va fi Chief Marketing Officer (CMO).

viewscnt
Afla mai multe despre
life is hard
bursa
bvb