Șantierul Naval Orșova, care și-a schimbat acționarul majoritar, obține un nou contract în Olanda

Șantierul Naval Orșova, care și-a schimbat acționarul majoritar, obține un nou contract în Olanda
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 24 apr 2024

Companie care a revenit pe profit, Șantierul Naval Orșova confirmă o nouă înțelegere pentru o livrare în nordul Europei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Șantierul Naval Orșova semnează un nou contract, în valoare de 4,10 milioane euro, cu un client constant, respectiv firma Rensen-Driessen Shipbuilding din Olanda. Obiectul înțelegerii îl reprezintă construcția unei nave fluviale cu termen și livrarea acesteia în portul Rotterdam până la 30 iunie 2025.

UniCredit Bank aduce și în România platforma de investiții onemarkets Fund, în parteneriat cu BlackRock, J.P.Morgan, Fidelity și alte mari fonduri globale CITEȘTE ȘI UniCredit Bank aduce și în România platforma de investiții onemarkets Fund, în parteneriat cu BlackRock, J.P.Morgan, Fidelity și alte mari fonduri globale

Compnia și-a schimbat recent acționarul majoritar, care înainte era Transilvania Investments Alliance (TRANSI). În urma unor tranzacții de pe bursă, dar și a unei oferte publice de preluare obligatorii, Sea Container Services a ajuns la o deținere marginal sub reperul de 50,00%, iar SIF Muntenia (SIF4) are o participație de 41,19% din titluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
santierul naval orsova
transilvania alliance
bvb
bursa
sea container services
sif muntenia