Tranzacție - Sea Container Services a ajuns la aproape 50% din Șantierul Naval Orșova

Tranzacție - Sea Container Services a ajuns la aproape 50% din Șantierul Naval Orșova
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2023

Sea Container Services, furnizor de servicii portuare, a ajuns la o deținere de 49,9998% din Șantierul Naval Orșova, în urma tranzacțiilor recente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din grup fac parte Air&Sea Container Shipping, Container Clearance Services și Sea Container Shipping & Logistics.

Compania, pe piață de 23 ani, este controlată de Group Stone (50%, deținut de Dana Bogatu și Iulia Tesleanu), Marius Făinarea și Lenuța Pilcă (câte 25%), conform termene.ro.

Infinity Capital Investments are acțiuni Hidroelectrica de numai 1 milion de euro CITEȘTE ȘI Infinity Capital Investments are acțiuni Hidroelectrica de numai 1 milion de euro

Anul trecut a avut afaceri de 101,7 milioane lei și un profit net de 26,8 milioane lei, cu 224 angajați.

Tranzacție - Sea Container Services a ajuns la aproape 50% din Șantierul Naval Orșova

Profit.ro a anunțat în urmă cu o săptămână transferuri speciale din piața deal cu 8,91 milioane acțiuni Șantierul Naval Orșova (SNO).

Cantitatea este echivalentul participațiilor Transilvania Investments Alliance (TRANSI) și Infinity Capital Investments (SIF5), de 50,00% din acțiuni și respectiv, de 28,01% din titluri.

Isărescu: Dorim să reafirmăm mai ales în plan internațional că România are un drept de creanță deplin asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova CITEȘTE ȘI Isărescu: Dorim să reafirmăm mai ales în plan internațional că România are un drept de creanță deplin asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova

Schimburile s-au efectuat la prețul de 5,1000 lei/acțiune, cu 11,30% sub referință, ceea ce situează valoarea acestora la 45,45 milioane lei. Acest nivel indică pentru compania care are clienți constanți în nordul Europei, în principal în Olanda, o capitalizare de piață de 58,24 milioane lei (11,77 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
bvb
bursa
brd
omv petrom
fondul proprietatea
romgaz
nuclearelectrica