Simtel Team obține finanțare nerambursabilă de 12 milioane euro din PNRR

Simtel Team obține finanțare nerambursabilă de 12 milioane euro din PNRR

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 25 mar 2024

Listată în anul 2021, compania Simtel Team va folosi co-finanțare  cu fonduri europene pentru centrala fotovoltaică pe care o va construi la Giurgiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Simtel Team (SMTL) informează investitorii de pe bursă cu privire la obținerea unei finanțări nerambursabile, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în cuantum de aproximativ 60,6 milioane lei (aproximativ 12 milioane de euro; valoare fără TVA) pentru construirea centralei electrice fotovoltaice de la Giurgiu, proiect anunțat la începutul acestei luni. Restul finanțării necesare va fi asigurată de companie din fonduri proprii și finanțare bancară.

Centrala electrică fotovoltaică de la Giurgiu va avea o capacitate instalată planificată de 52 MWp DC (putere maxima la nivelul panourilor). Terenul pe care va fi construită centrala este deținut de companie, proiectul având obținute deja toate autorizațiile necesare pentru a demara implementarea – documentația tehnică, Avizul Tehnic de Racordare, autorizația de construire. Compania estimează că proiectul va fi finalizat în T4 2024 – T1 2025.lnk

Farmaceutica Remedia distribuie dividende mai mari decât profitul net din anul 2023 CITEȘTE ȘI Farmaceutica Remedia distribuie dividende mai mari decât profitul net din anul 2023

Simtel Team – compania care și-a dublat în 2023 afacerile și profitul net – este listată la cota pieței AeRO a Bursei de Valori Bcuurești și la ultimul preț de piață de 58,80 lei/acțiune are o capitalizare bursieră de 463,80 milioane lei (93,27 milioane euro).

Fondatorii Iulian Nedea, Radu Vilău și Sergiu Bazarciuc au fiecare participații cu puțin peste 23% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
simtel team
bvb
bursa