Afaceri în creștere pentru Wizrom Software: În pandemie, multe companii au amânat proiecte de anvergură

Afaceri în creștere pentru Wizrom Software: În pandemie, multe companii au amânat proiecte de anvergură

Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2022

Wizrom Software, dezvoltator și integrator de software de business din România, a înregistrat afaceri de peste 6,3 milioane de euro în 2021. Cifra este în creștere cu aproximativ 500.000 de euro, respectiv 8%, comparativ cu anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În pandemie, multe companii au amânat proiecte de anvergură, însă s-au folosit de această perioadă de răgaz pentru a investi și accelera digitalizarea și automatizarea proceselor de lucru. Astfel, a crescut cererea pentru soluțiile oferite de Wizrom dedicate optimizării business-ului și am reușit să atragem un număr semnificativ de clienți noi. În prezent, constatăm deja semne de creștere și suntem optimiști inclusiv pentru rezultatele financiare din acest an. Același optimism îl percepem și din partea clienților noștri”, precizează Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

CONFIRMARE DOCUMENT Compensarea prețului la carburant - Mecanismul va fi pe trei luni, opțional, iar din 50 de bani, jumătate va putea fi compensat de benzinari din ce au de plată la stat CITEȘTE ȘI CONFIRMARE DOCUMENT Compensarea prețului la carburant - Mecanismul va fi pe trei luni, opțional, iar din 50 de bani, jumătate va putea fi compensat de benzinari din ce au de plată la stat

Până în acest moment, numărul clienților Wizrom Software a crescut de la 4.100 la 4.250, în special dinspre zona de antreprenoriat și freelancing.

Totodată, multe companii, de la IMM-uri și până la multinaționale, au investit în managementul resurselor umane, iar cererea pentru software-urile HR a crescut cu aproape 50% în cazul soluțiilor Wizrom.

Mai mult, în ultima perioadă, Wizrom a înregistrat o creștere semnificativă în ce privește derularea de proiecte în cloud. Ponderea acestora raportat la numărul total al proiectelor este acum de circa 60%, comparativ cu media de 20 - 30% în anii anteriori. Wizrom a investit într-un cloud privat, cu arhitectura și tehnologii de securitate moderne.

Trendul ascendent al digitalizării companiilor din România, început în 2020, se va menține și în 2022, subliniază specialiștii Wizrom. Sunt raportate investiții din ce în ce mai semnificative, atât în zona de automatizare a proceselor repetitive, cât și în furnizarea unei experiențe multi-level pentru clienți, mai ales în ceea ce privește protecția datelor și a vieții private sau în adoptarea de noi tehnologii pentru toate sectoarele.

Compania, care are birouri în București și în Cluj, numără aproximativ 120 de angajați, dezvoltă și furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate și gestiune, automatizări în vânzări, producție și Business Intelligence (BI).

În prezent, Wizrom numără circa 4.250 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizrom software
it