Apple a anunțat când are loc Conferința anuală pentru dezvoltatori

Apple a anunțat când are loc Conferința anuală pentru dezvoltatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

Conferința anuală a Apple pentru dezvoltatori va avea loc între 10 și 14 iunie și va fi transmisă în direct pe site-ul Apple, deși compania îi invită pe unii producători de software în campusul său în prima zi, pentru ”a sărbători în persoană”, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La conferința din acest an, Apple ar putea dezvălui strategia sa în domeniul inteligenței artificiale, mult așteptată, și funcțiile pentru consumatori, scrie News.ro.

Cum asociem vinul cu brânzeturile? 10 recomandări de la Răzvan Avram, expert Unvinpezi.ro CITEȘTE ȘI Cum asociem vinul cu brânzeturile? 10 recomandări de la Răzvan Avram, expert Unvinpezi.ro

În februarie, directorul general Tim Cook a declarat că Apple ”investește semnificativ” în AI și a sugerat că un anunț legat de AI va fi făcut ”mai târziu în acest an”, despre care mulți analiști cred că va veni la Conferința Mondială a Dezvoltatorilor.

De obicei, Apple dezvăluie cele mai recente versiuni ale software-ului său pentru iPhone, iPad, Mac și Apple TV la WWDC, printr-un videoclip prezentat în prima zi, condus de CEO-ul Tim Cook și alți membri ai personalului Apple, care este, de asemenea, difuzat pe YouTube.

La unele conferințe anterioare, compania a dezvăluit și hardware nou orientat către profesioniști, cum ar fi laptopurile Mac.

La conferința din acest an, Apple intenționează, de asemenea, să dezvăluie prima actualizare majoră de software pentru Vision Pro, căștile de realitate virtuală lansate la începutul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
conferința