Elon Musk: Videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente

Elon Musk: Videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2024

Videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente, a declarat miliardarul Elon Musk, după ce revista Fortune a relatat că rețeaua de socializare X intenționează să lanseze săptămâna viitoare o aplicație TV pentru utilizatorii Amazon și Samsung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Platforma a lansat o versiune timpurie a apelurilor video și audio pentru unii utilizatori, în octombrie anul trecut, după ce Musk a spus că vrea să o transforme într-o super aplicație, care să ofere servicii de la mesagerie la plăți peer-to-peer, transmite Reuters, potrivit News.ro.

”În curând”, a spus Musk într-un răspuns scurt pe X la postarea unui utilizator conform căruia videoclipurile de lungă durată ale platformei vorp utea fi vizionate direct pe televizoarele inteligente.

Anterior, Fortune a scris că aplicația ar putea arăta similar cu aplicația TV oferită de serviciul video Youtube al Google. A citat o sursă neidentificată care a spus că Musk s-a hotărât să concureze cu YouTube.

X nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru detalii suplimentare despre aplicație.

În încercarea de a deveni ”o platformă video în primul rând”, X a creat parteneriate cu fostul comentator Fox Tucker Carlson și fostul prezentator CNN Don Lemon.

Platforma, care a avut dificultăți să rețină agenții de publicitate pe fondul controverselor de când Musk a cumpărat-o în 2022, a declarat luna trecută că le va permite agenților de publicitate să difuzeze anunțuri video lângă anumiți creatori de conținut.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
elon musk
amazon
samsung