Facebook va închide Group Stories

Facebook va închide Group Stories
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 sep 2019

Facilitatea Stories din cadrul grupurilor de discuții are zilele numărate la propriu.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

După ce indicii despre eliminarea acestei facilității au fost descoperite în codul aplicației, Facebook a confirmat că opțiunea Stories din cadrul grupurilor de discuții va dispărea.

Concret, funcția Group Stories va mai fi disponibilă doar până pe 26 septembrie.

Din acea dată, nu vor mai putea fi publicate postări noi și vor fi și eliminate din cadrul rețelei sociale postările anterioare.

Google susține că a atins „supremația cuantică“ CITEȘTE ȘI Google susține că a atins „supremația cuantică“

Facebook nu a oferit explicații cu privire la această decizie, alta decât că se dorește crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru utilizatorii rețelei sociale.

Cea mai probabilă explicație pare să fie numărul mic de utilizatori care au folosit această facilitate. Formatul Stories este folosit în general pentru a posta conținut mai personal, ceea ce nu prea este cazul când vine vorba de grupuri de discuții.

Eliminarea Group Stories nu va afecta funcția Stories care permite postarea pentru prieteni în acest format.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
stories
grupuri de discutii