FOTO BlackBerry Key2, lansat oficial cu tradiționala tastatură fizică și două camere foto

FOTO BlackBerry Key2, lansat oficial cu tradiționala tastatură fizică și două camere foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iun 2018

TCL, multinaționala care a cumpărat divizia de telefoane a BlackBerry, anunță Key2, un smartphone care păstrează designul tradițional pe care-l completează cu o serie de tehnologii noi.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Urmașul modelului Key de anul trecut, Key2 este mai ușor și mai subțire, având inclusiv rame mai înguste în jurul ecranului. Datorită acestui fapt, au putut fi acomodate taste mai înalte și mai ușor de folosit.

BlackBerry Key2 are un ecran LCD de 4,5 inch cu rată de aspect de 3:2. Conform producătorului, bateria de 3.500 mAh ar trebui să ofere o autonomie de două zile.

Cea mai mare noutate pare a fi sistemul foto compus din două camere de 12 MP. Cu o apertură de f/1.8 respectiv f/2.6, acestea contribuie la modul portret și la o focalizare mai rapidă.

Facebook a făcut publice postările private a 14 milioane de utilizatori CITEȘTE ȘI Facebook a făcut publice postările private a 14 milioane de utilizatori

Noul smartphone care poartă brandul BlackBerry are la bază un chipset Snapdragon 660 și dispune de 6 GB memorie RAM. Spațiul de stocare poate fi de 64 GB sau 128 GB.

Tastatura poate fi folosită pe post de touchpad. De exemplu, glisarea cu degetul peste butoane poate fi folosită pentru a derula paginile web în sus și în jos. De asemenea, bara de spațiu poate fi folosită pentru declanșarea camerei foto și integrează senzorul de amprente.

Nu lipsesc din dotare nici soluțiile software de securitate devenite deja clasice, precum Dtek, Locker, sau Power Center. Locker, de exemplu, păstrează separat anumite fișiere și aplicații, ce pot fi accesate doar pe bază de amprentă.

BlackBerry Key2 va fi livrat global de luna aceasta și va fi disponibil în negru și gri. Versiunea cea mai ieftină, cu 64 GB spațiu de stocare, va costa 649 de dolari.

FOTO BlackBerry Key2, lansat oficial cu tradiționala tastatură fizică și două camere foto

viewscnt
Afla mai multe despre
blackberry
smartphone
android