FOTO Revolut lansează și în România servicii neconvenționale "de telefonie", cu internet pentru accesarea aplicației, fără voce și SMS. Cum va funcționa

FOTO Revolut lansează și în România servicii neconvenționale "de telefonie", cu internet pentru accesarea aplicației, fără voce și SMS. Cum va funcționa
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2024

Compania britanică de tehnologie financiară Revolut lansează servicii pe care le prezintă ca fiind de telefonie, doar cu date mobile pentru accesarea aplicației, și în România, după cele din Marea Britanie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca și în UK, compania unicorn de digital banking și plăți începe să ofere eSIM-uri – carduri SIM care pot fi stocate virtual.

Digi atacă marii jucători din Spania și pe segmentul 5G CITEȘTE ȘI Digi atacă marii jucători din Spania și pe segmentul 5G

Practic, dacă un client Revolut aterizează într-o țară și nu are date internet, poate accesa în continuare aplicația, cu date mobile de internet puse la dispoziție de Revolut în acest sens, fără mai a avea nevoie de un SIM fizic și fără să își folosească datele mobile incluse în abonamentul de telefonie mobilă.

De exemplu, dacă un utilizator Revolut ajunge la un aeroport și rămâne fără date de la furnizorul său actual de SIM, poate accesa în continuare funcțiile din aplicația Revolut gratuit și își poate reîncărca datele ca de obicei.

Revolut nu furnizează servicii de voce și SMS-uri.

Pachetul de internet va include un volum 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare continuă în fiecare lună. Cei interesați pot cumpăra suplimentar date.

Prețurile per locație pentru 1 GB încep de la 1 euro (5 lei).

FOTO O echipă de IT-iști români a creat roboții AI care pot lucra non-stop, nu obosesc și nu mint CITEȘTE ȘI FOTO O echipă de IT-iști români a creat roboții AI care pot lucra non-stop, nu obosesc și nu mint

Mai mulți operatori de telefonie mobilă, inclusiv BT, Vodafone și Three, au reintrodus tarifele de roaming de când Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană.

Revolut a încheiat un parteneriat cu operatorul de rețea mobilă din Regatul Unit 1Global, cunoscut anterior ca Truphone, pentru a-și lansa eSIM.

FOTO Revolut lansează și în România servicii neconvenționale

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
telefonie
marea britanie