Funcțiile de AI Copilot pot fi testate pe Windows 10

Funcțiile de AI Copilot pot fi testate pe Windows 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2023

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că va integra instrumente de inteligență artificială și pe Windows 10, Microsoft le-a făcut pe acestea disponibile celor care sunt interesați să le testeze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Setul Copilot, care grupează funcțiile de AI introduse deja în Windows 11, sunt disponibile în cadrul versiunii de test Release Preview pentru Windows 10. Cei înscriși pot instala, acum, cel mai recent update pentru a le testa, înainte de lansarea oficială.

Acestea, în principiu, sunt implementate și funcționează la fel ca pe Windows 11 - există un buton pe bara de task-uri, în apropierea ceasului, de unde pot fi apelate funcțiile de AI.

Microsoft vrea să preia angajații OpenAI nemulțumiți de destituirea lui Sam Altman CITEȘTE ȘI Microsoft vrea să preia angajații OpenAI nemulțumiți de destituirea lui Sam Altman

Cu ajutorul AI-ului, utilizatorii pot realiza o serie întreagă de sarcini, de la întrebările pe care le pot adresa chatbot-ului Copilot, până la configurarea sistemului de operare.

Deși se apropie finalul suportului tehnic pentru Windows 10, Microsoft a ales să implementeze funcțiile de AI și pe acest sistem de operare, deoarce are mult mai mulți utilizatori decât Windows 11.

Cu introducerea în versiunea Release Preview, funcțiile de AI pentru Windows 10 sunt la câteva săptămâni de lansarea oficială, moment în care toți utilizatorii acestui sistem de operare le vor putea folosi.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
ai
copilot
windows 10