Grecia: OTE și COSMOTE se vor uni în noul brand COSMOTE

Grecia: OTE și COSMOTE se vor uni în noul brand COSMOTE
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2015

Grupul OTE, cel mai mare operator de telecomunicații din Grecia, va prezenta în curând un brand comercial uniform, prin unirea forțelor OTE și COSMOTE, în noul brand COSMOTE, în care vor fi incluse diviziile de telefonie fixă, mobilă și servicii internet, transmit globaltelecomsbusiness.com și capital.gr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am finalizat transformarea noastră într-o afacere competitivă, modernă, precum și integrarea funcțională a operațiunilor noastre de telefonie mobilă și fixă. Stabilirea unei imagini unificate pentru portofoliul nostru comercial reprezintă o evoluție naturală a grupului OTE. De aceea am decis să ne unim forțele celor două branduri, OTE și COSMOTE, sub noul nostru brand comercial, o decizie compatibilă cu tendințele de pe piață la nivel european și internațional", a afirmat președintele director general al OTE, Michael Tsamaz.

Deutsche Telekom controlează 40% din acțiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la rândul său, deține 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom și Cosmote România au anunțat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele și serviciile vor fi oferite sub brandul T.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
ote
cosmote