IT&C

Judecător: Apple trebuie să fie judecată pentru acuzațiile că a ascuns în mod fraudulos scăderea cererii de iPhone-uri

Judecător: Apple trebuie să fie judecată pentru acuzațiile că a ascuns în mod fraudulos scăderea cererii de iPhone-uri

ieri, 11:12

Un judecător federal a decis că Apple trebuie să fie judecată pentru că a ascuns în mod fraudulos scăderea cererii de iPhone-uri, în special în China, care a provocat acționarilor pierderi de zeci de miliarde de dolari, transmite Reuters.

 • Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual
  Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual
  ieri, 11:12

  Schimbările provocate de criza COVID-19 au obligat multe organizații să-și regândească obiectivele și să sporească eforturile de transformare digitală. Unul dintre departamentele pentru care liderii de business au acordat o atenție sporită este cel de Resurse Umane. Cu aproape jumătate de milion de angajați care lucrează de acasă în această perioadă, companiile trebuie să găsească cele mai bune metode prin care procesele de lucru pot continua la capacitate normală.

 • Browser-ul Edge ajunge la toți utilizatorii de Windows 10
  Browser-ul Edge ajunge la toți utilizatorii de Windows 10
  ieri, 10:28

  Microsoft a început să livreze noul browser Edge, prin sistemul de actualizare al sistemului de operare, către toate dispozitivele dotate cu Windows 10.

 • Vânzările globale de smartphone-uri vor scădea cu aproape 12% în acest an, la 1,2 miliarde de unități, potrivit estimărilor firmei IDC
  Vânzările globale de smartphone-uri vor scădea cu aproape 12% în acest an, la 1,2 miliarde de unități, potrivit estimărilor firmei IDC
  ieri, 10:14

  Vânzările globale de smartphone-uri vor scădea cu aproape 12% în acest an, la 1,2 miliarde de unități, potrivit estimărilor firmei de cercetare a pieței IDC, care a motivat acest declin prin cheltuielile mai mici ale consumatorilor din cauza impactului economic al crizei coronavirusului, transmite Reuters.

 • Primul iPad cu 5G ar putea fi lansat anul viitor
  Primul iPad cu 5G ar putea fi lansat anul viitor
  ieri, 09:46

  Dacă anul acesta sunt șanse mari ca noile iPhone-uri, care urmează să fie lansate în toamnă, să fie dotate cu 5G, în cazul tabletelor Apple suportul pentru noul standard ar putea să întârzie un an.

 • Snap nu va mai promova postările președintelui Donald Trump pe platforma Snapchat
  Snap nu va mai promova postările președintelui Donald Trump pe platforma Snapchat
  ieri, 08:21

  Snap a anunțat miercuri că nu va mai promova postările președintelui Donald Trump în cadrul funcției Discover a platformei Snapchat, relatează CNBC.

 • Orange România și-a dublat profitul net
  Orange România și-a dublat profitul net
  ieri, 07:52

  Orange România, liderul local al pieței de telecomunicații, a consemnat anul trecut o cifră de afaceri de 5,83 miliarde de lei, în creștere cu 1,4% față de 2018, iar profitul net s-a dublat, la 384,7 milioane de lei.

 • Contractul de protejare și arhivare a datelor ASF atrage cinci oferte
  Contractul de protejare și arhivare a datelor ASF atrage cinci oferte
  ieri, 07:38

  Maguay Computers, Digital Data Services, Asseco SEE, S&T România și Dendrio Solutions au depus oferte pentru furnizarea către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a unui sistem informatic centralizat pentru protejarea și arhivarea datelor instituției, contract estimat la 1,17 milioane de lei, fără TVA.

 • Recul al afacerilor Ericsson în România de la recordul precedent
  Recul al afacerilor Ericsson în România de la recordul precedent
  ieri, 07:30

  Subsidiara din România a grupului suedez Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente și servicii pentru operatorii de comunicații, a consemnat anul trecut afaceri de 770,83 milioane de lei, de la 795,1 milioane de lei în 2018, anul în care a atins cel mai ridicat nivel al business-ului de la momentul intrării pe piața locală. Profitul net, în schimb, a crescut ușor, de la 14,6 milioane de lei la 14,8 milioane de lei.

 • Cel mai important rival chinez al Huawei a intrat și în România, cu smartphone-urile Oppo
  Cel mai important rival chinez al Huawei a intrat și în România, cu smartphone-urile Oppo
  ieri, 07:15

  Smartphone-urile Oppo vor fi vândute și în România, începând din weekend.