Huawei va lansa, în 2021, televizoare inteligente, inclusiv pe piața din România

Huawei va lansa, în 2021, televizoare inteligente, inclusiv pe piața din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2020

Grupul chinez Huawei va lansa anul viitor, inclusiv pe piața din România, o nouă categorie de produse, respectiv cea a televizoarelor inteligente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"În acest an, veniturile au înregistrat creșteri puternice, în special datorită categoriilor PC și tablete. În curând, la începutul anului viitor, vom lansa o nouă categorie, cea de televizoare inteligente, și pe piața din România", spune Whisky Wangwei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România, scrie Agerpres.

Clădire monument istoric, parțial prăbușită în București CITEȘTE ȘI Clădire monument istoric, parțial prăbușită în București

Grupul chinez Huawei a generat în primele trei trimestre din 2020 venituri de 671,3 miliarde yuani, în creștere de 9,9% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar marja de profit net a companiei în această perioadă a fost de 8%, peste așteptările companiei.

"Chiar și în contextul actual, Huawei a înregistrat rezultate financiare pozitive în primele trei trimestre ale anului, chiar mai puternice decât cele obținute în aceeași perioadă a anului trecut. Ne bucurăm că reușim să îndeplinim așteptările consumatorilor și să generăm venituri și mai mari, de la an la an, creșterea fiind de aproximativ 10%", a subliniat Wangwei.

În viitor, Huawei își va valorifica punctele forte în tehnologiile IT&C precum AI, cloud, 5G și computing, pentru a oferi soluții bazate pe scenarii, pentru a dezvolta aplicații în industrie și totodată pentru a valorifica rețelele 5G împreună cu partenerii săi.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
televizoare inteligente