INFOGRAFICE 2Performant cheamă investitorii la AGA pentru "a schimba jocul în e-commerce": Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania

INFOGRAFICE 2Performant cheamă investitorii la AGA pentru "a schimba jocul în e-commerce": Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania

Dorin Boerescu, Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al 2Performant

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2024

2Performant, companie de tehnologie cu activitate în marketingul afiliat, vizează o creștere cu 55% a cifrei de afaceri, ajungând de la 46.3 milioane lei la 71,7 milioane lei, printr-o strategie de expansiune internațională a platformei de vânzări online BusinessLeague.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Portalul global bazat pe gamification va găzdui competiția internațională și va servi și ca punct de înscriere pentru noi jucători din piețele externe.

xAI a deschis accesul la modelul lingvistic Grok CITEȘTE ȘI xAI a deschis accesul la modelul lingvistic Grok

”Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania. Ne bazăm acest plan ambițios pe faptul că am dezvoltat un  produs unic: o platformă care targetează specific noua generație de profesioniști din e-commerce cărora le oferă o experiență unică de muncă și de educație profesională. Produsul a fost validat deja, iar echipa noastră a demonstrat deja că poate livra creștere prin inovație, predictibilitate și profitabilitate”, spune Dorin Boerescu, Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al 2Performant. 

Conform bugetului pentru 2024, echipa managerială mizează pe o creștere de 45% a numărului de click-uri generate prin platformă, de la 102 milioane în 2023 la 148 milioane, și o expansiune de 52% a valorii vânzărilor, de la 142.1 milioane de euro în 2023 la 216.5 milioane de euro.

INFOGRAFICE 2Performant cheamă investitorii la AGA pentru

Scrisoarea CEO-ului 2Performant adresată investitorilor anunță și o majorare de capital în cursul acestui an, detaliile urmând să fie anunțate în luna mai. De asemenea, compania este pregătită să-și dubleze numărul de investitori până la sfârșitul anului, țintind pragul de 2,500 în acest ecosistem de e-commerce revoluționar.

Având ca prioritate dezvoltarea accelerată în perioada următoare, 2Performant îi cooptează în Consiliul de Administrație pe doi investitori și parteneri de lungă durată: Matei Pavel și Vladimir Oane. Ei vor sprijini orientarea spre o prezență internațională prin experiența lor globală și expertiza în tehnologie.

ULTIMA ORĂ FOTO Site-urile BCR, Banca Transilvania și Alpha Bank - atacate cibernetic CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Site-urile BCR, Banca Transilvania și Alpha Bank - atacate cibernetic

Investitorii 2Performant sunt așteptați la Adunarea Generală Anuală și Extraordinară (AGA și AGEA 2Performant 2024), programată pentru data de 22 aprilie. 

INFOGRAFICE 2Performant cheamă investitorii la AGA pentru

viewscnt
Afla mai multe despre
2performant
e-commerce