Microsoft lansează o nouă aplicație Teams

Microsoft lansează o nouă aplicație Teams
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 oct 2023

După ani de dezvoltare, Microsoft lansează o nouă aplicație pentru soluția de comunicare Teams, construită de la zero, cu scopul îmbunătățirii funcționării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua aplicație Teams este de două ori mai rapidă decât versiunea anterioară, susține Microsoft, folosind în același timp cu 50% mai puțină memorie.

În practică, asta ar trebui să se traducă într-o funcționare mai bună și un consum mai mic de energie, în special pentru cei care petrec ore întregi în conferințe video.

Apple a lansat o actualizare software pentru a rezolva problema încălzirii iPhone 15 CITEȘTE ȘI Apple a lansat o actualizare software pentru a rezolva problema încălzirii iPhone 15

Chiar și procesul de instalare durează acum de trei ori mai puțin, în ceea ce reprezintă o altă îmbunătățire semnificativă.

În plus, noua aplicație ocupă cu 70% mai puțin spațiu de disc decât versiunea veche.

Toate aceste câștiguri au fost obținute după ce Microsoft a renunțat la platforma de dezvoltare Electron foundations în favoarea tehnologiei Edge WebView2.

Compania a trecut și la folosirea librăriei React JavaScript pentru îmbunătățirea interfeței cu elemente de design Fluent.

Noua versiune a aplicației Teams merge nu doar pe Windows, ci are și o versiune nativă pentru macOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
teams
comunicare video