Microsoft renunță la două aplicații preinstalate în Windows 11

Microsoft renunță la două aplicații preinstalate în Windows 11
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 nov 2023

Pe viitor, Windows 11 va fi livrat cu două aplicații mai puțin, care nu vor mai fi preinstalate, dar vor putea fi descărcate din magazinul de aplicații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a decis să nu mai livreze Windows 11 împreună cu aplicațiile Maps și Movies and TV. Până acum, cele două, erau preinstalate în cadrul sistemului de operare.

Schimbare vine odată cu cea mai recentă versiune de test lansată de companie pe canalul Windows Insiders pentru sistemul de operare Windows 11.

Elon Musk a prezentat Grok, interfață de inteligență artificială generativă CITEȘTE ȘI Elon Musk a prezentat Grok, interfață de inteligență artificială generativă

Cele două aplicații vor fi dezvoltate în continuare și vor fi disponibile în cadrul magazinului oficial de conținut, Microsoft Store, de unde vor putea fi instalate de cei intersați.

Windows 11 are o cotă de piață de peste 23%, fiind încă mult sub Windows 10, care domină piața cu o cotă de aproape 70%.

Microsoft a lansat recent un update important pentru Windows 11, care aduce mai multe funcții bazate pe inteligența artificială generativă.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11
aplicații