Microsoft și-a anunțat noile produse și servicii pentru profesioniști IT

Microsoft și-a anunțat noile produse și servicii pentru profesioniști IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2016

Microsoft Corp. a anunțat, în cadrul conferinței anuale Microsoft Ignite, produse și servicii noi din zona de securitate, productivitate, intelligence și cloud dedicate profesioniștilor IT, apreciind că acestea le vor permite să accelereze transformarea digitală a companiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Securitate

Îmbunătățirile pe partea de securitate a produselor Microsoft, incluzând Windows 10, Office 365 și Enterprise Mobility + Security

• Windows Defender Application Guard, disponibil anul viitor pentru clienții Windows 10 Enterprise și în curând și pentru membrii programului Windows Insider. Acesta are la bază o tehnologie care folosește virtualizarea hardware, pentru a preveni propagarea codului malițios între dispozitivele angajaților și în rețeaua companiei.

• Windows Defender Advanced Threat Protection (WDATP) și Office 365 ATP fac acum schimb de informații, permițând profesioniștilor IT să investigheze și să răspundă mai rapid amenințărilor de securitate atât în Windows 10, cât și în Office 365.

Google renunță la proiectul de constructie a unui smartphone modular CITEȘTE ȘI Google renunță la proiectul de constructie a unui smartphone modular

• Office 365 Advanced Threat Protection va fi extins la Word, Excel, PowerPoint, SharePoint Online și OneDrive for Business. Alte îmbunătățiri includ: „livrarea dinamică” (dynamic delivery), care va permite utilizatorilor să primească imediat email-urile cu anexe, înlocuind anexa originală cât timp aceasta este supusă scanării de securitate, cu o anexă substitut; și „detonarea URL-urilor” (URL detonation), care va analiza link-urile în timp real pentru a identifica URL-urile malițioase necunoscute.

• Office 365 Threat Intelligence oferă alerte și informații privind inițierea unor atacuri de securitate specifice, prin integrarea cu sistemele existente de management al incidentelor de securitate (SIEM - Security Incident Event Management).

• Outlook pentru iOS și Android în Cloud pentru utilizatorii comerciali de Office 365 și suport nativ pentru căsuțele de email Exchange Online astfel încât informația nu este stocată niciodată în afara Office 365.

• Enterprise Mobility + Security E5, o nouă funcționalitate care extinde securitatea pentru a sprijini tranziția către mobil și cloud, va fi disponibilă începând cu 1 octombrie 2016. Suita include și noul serviciu Microsoft Azure Information Protection care va permite organizațiilor să clasifice, califice și protejeze datele sensibile.

• Disponibil de asemenea de la 1 octombrie 2016 este și serviciul Secure Productive Enterprise, care oferă caracteristici de securitate și productivitate în Office 365, Windows 10 Enterprise și Enterprise Mobility + Security. 

Intelligence

• Abilități noi ale asistentului digital Cortana, incluzând memento-uri și observații medicale.

Twitter lansează o facilitate prin care încearcă să-și protejeze utilizatorii de spam și hărțuire CITEȘTE ȘI Twitter lansează o facilitate prin care încearcă să-și protejeze utilizatorii de spam și hărțuire

• Office 365 primește noi funcții inteligente bazate pe cloud, precum:

o Funcția de atingere (tap) în Word și Outlook, care folosește interfața Microsoft Graph pentru a face mai ușor de încorporat conținutul din documentele existente ale companiei în alte documente și în email-uri.

o Quickstarter pentru PowerPoint și Sway oferă schițe predefinite pentru orice subiect, inclusiv text și imagini, care pot fi folosite ca punct de plecare în realizarea prezentărilor.

o Hărți (Maps), un nou tip de grafice în Excel furnizate de Bing Maps, transformă datele geografice în vizualizări.

• Microsoft MyAnalytics (precedentul Delve Analytics) este un serviciu personal de analiză în Office 365 care ajută anagajații să înțeleagă cum petrec timpul la serviciu.

• Relationship Assistant, funcție inclusă în suita Dynamics 365 for Sales care va fi lansată în curând.

• Microsoft a lansat un nou agent virtual cu inteligență artificială în toate centrele sale de servicii din Statele Unite, pentru a îmbunătăți experiența relației cu clienții.

• Compania a anunțat și semnarea unui acord global multianual cu Alianța Renault-Nissan, pentru propulsarea la nivel modial a experiențelor de condus conectat. Companiile vor colabora pentru a dezvolta următoarea generație de servicii mobile pentru automobile, rulând pe Microsoft Azure, care să îmbunătățească experiența clienților prin servicii precum personalizarea, navigația avansată, servicii predictive, monitorizarea de la distanță a funcțiilor mașinii, experiențe mobile externe și actualizări automate. Renault-Nissan au ales Azure datorită securității sale de nivel enterprise și angajamentului Microsoft pentru conformitate cu standardele industriei.

Platforma de cloud

• Windows Server 2016 va fi disponibil din octombrie, oferindu-le profesioniștilor IT noi niveluri de securitate și inovație bazată pe Azure pentru infrastructură și aplicații de cloud. Microsoft și Docker Inc. își extind parteneriatul, pentru a putea oferi acces la Docker Engine cu suport comercial din partea producătorului pentru clienții Windows Server 2016. System Center 2016 va fi de asemenea disponibil din octombrie, oferind o soluție simplificată de management pentru centrele de date și cloud pentru funcționalitățile software ale centrelor de date rulând Windows Server 2016.

Specialiștii IT din Silicon Valley își trimit copiii la școli fără computere CITEȘTE ȘI Specialiștii IT din Silicon Valley își trimit copiii la școli fără computere

• Noile abilități de monitorizare Azure, împreună cu actualizările la Operations Management Suite, pentru administrarea dintr-un singur loc a asset-urilor din cloud și a celor locale.

• Următoarea avanpremieră tehnică a Azure Stack aduce tehnologia Azure în centrele de date ale clienților.

Susținere pentru profesioniștii IT

• Microsoft Technical Community este o nouă comunitate online care aduce la un loc profesioniști IT, profesioniști Microsoft MVP și experți Microsoft pe domenii specifice. 

• Microsoft IT Pro Career Center și Microsoft IT Pro Cloud Essentials sunt acum disponibile în 25 de limbi și 40 de piețe la nivel global. 

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
produse
cloud