Patru ofertanți inscriși la o licitație STS pentru servicii de comunicații. Contractul a fost estimat la 8,4 milioane euro

Patru ofertanți inscriși la o licitație STS pentru servicii de comunicații. Contractul a fost estimat la 8,4 milioane euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 29 mar 2024

Felix Telecom, Nokia Networks, Ericsson Telecommunications Romania și Industrial Computer Group au depus oferte la Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru furnizarea de legături radioreleu punct la punct necesare infrastructurilor critice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul se va derula pe o perioadă de trei ani de la data atribuirii și a fost estimat la 8,421 milioane de euro fără TVA.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

FOTO Ce trebuie făcut când nu mai poți intra în propriul cont de Facebook, WhatsApp, Instagram, TikTok, Youtube CITEȘTE ȘI FOTO Ce trebuie făcut când nu mai poți intra în propriul cont de Facebook, WhatsApp, Instagram, TikTok, Youtube

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
licitație
ofertanți
legaturi radioreleu