Trei platforme de inteligență artificială descentralizată se aliază și își unesc token-urile bazate pe blockchain

Trei platforme de inteligență artificială descentralizată se aliază și își unesc token-urile bazate pe blockchain
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 mar 2024

Trei companii de inteligență artificială care operează pe blockchain sunt în discuții pentru a-și unifica token-urile, o mișcare menită să le ajute să dezvolte o platformă descentralizată de inteligență artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
SingularityNET, Fetch.ai și Ocean Protocol discută despre fuzionarea token-urilor lor într-un token ASI, care ar avea o valoare de piață complet diluată de aproximativ 7,5 miliarde de dolari, potrivit unor persoane familiarizate cu această chestiune, citate de Bloomberg. Platformele vor, totodată, să creeze o alianță pentru inteligență artificială descentralizată

Zgonea, ANCOM: Sectorul de poștă și curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în 2024/2025 CITEȘTE ȘI Zgonea, ANCOM: Sectorul de poștă și curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în 2024/2025

Fuziunea reflectă escaladarea cursei dintre platformele orientate spre AI  pentru a fi pionieri în domeniul tehnologiei AI descentralizate. Este demn de remarcat faptul că AI descentralizată urmărește să democratizeze accesul la tehnologiile bazate pe inteligența artificială. Scopul este de a se îndepărta de sub controlul giganților din domeniul tehnologiei, precum Alphabet și Microsoft, și de a se asigura că corporațiile nu prioritizează exclusiv interesele acționarilor.

Token-urile native ale SingularityNET, Fetch.ai și Ocean Protocol au înregistrat o creștere semnificativă în urma anunțului. Creșterile sunt cuprinse între 15% ȘI 30%.

viewscnt
Afla mai multe despre
ai
alianta inteligenta artificiala
token