Qualitance are un nou CEO

Qualitance are un nou CEO

Radu Constantinescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2022

Qualitance, companie de inovație, tehnologie și inteligență artificială, fondată în România, l-a numit pe Radu Constantinescu în funcția de CEO.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cofondatorul Qualitance Radu Constantinescu preia responsabilitățile de Chief Executive Officer de la Mike Parsons, care deține această poziție din 2020 și care rămâne alături de companie în calitate de președinte al Consiliului Consultativ și director al subsidiarei Qualitance Australia.

Proprietarul TikTok - creștere impresionantă de venituri, dar în încetinire. Creștere explozivă a numărului de utilizatori la nivel mondial în ultimii ani CITEȘTE ȘI Proprietarul TikTok - creștere impresionantă de venituri, dar în încetinire. Creștere explozivă a numărului de utilizatori la nivel mondial în ultimii ani

Radu Constantinescu a fondat și dezvoltat Qualitance împreună cu Ioan Iacob, fiind de 15 ani în mod continuu în conducerea companiei. 

Mike Parsons s-a alăturat echipei în 2016, după ce startup-ul său de experience design și storytelling, LaunchPodium, a fost achiziționat de către Qualitance. Înainte de a prelua responsabilitățile de CEO în 2020, timp de 4 ani, Mike Parsons a activat ca director de inovație și a avut un impact major asupra identității organizației, contribuind direct la dezvoltarea diviziei de inovație, consolidarea propriilor metodologii și framework-uri de lucru, precum și la extinderea internațională a companiei. 

Qualitance a fost înființată în 2007 și are aproximativ 200 de angajați în birourile din București, San Francisco, New York și Sydney. Printre clienții Qualitance, se numără brand-uri precum Ford, Virgin, IKEA, Deutsche Telekom, Johnson & Johnson și News Corp.

viewscnt
Afla mai multe despre
qualitance
cristian anghel