RepsMate pregătește o rundă de finanțare de peste 350.000 de euro și țintește piața europeană

RepsMate pregătește o rundă de finanțare de peste 350.000 de euro și țintește piața europeană
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2021

RepsMate, startup fondat în 2020 de  Alin Roșca, George Tarida și Mihai Guran pentru a acoperi nevoia de automatizare a procesului de calitate și conformitate a discuțiilor din call-centre, se pregătește pentru o nouă rundă de finanțare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suma planificată va depăși 350.000 de euro și va fi folosită pentru extinderea în încă două țări, ajustări ale produsului și achiziția de noi clienți. În acest moment, echipa, ajunsă la 4 membri full time și 3 part-time, face instalările la primele două call-centre devenite client. Sunt în etape finale proiecte pentru alte opt call-centre din industrii cum sunt telecomunicații, banking, retail și sănătate.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Compania estimează venituri de până la 100.000 de euro până la sfârșitul anului 2021 și o creștere a acestora de 5 ori până la de 10 ori mai mare în 2022, în funcție de data obținerii finanțării și finalizarea dezvoltării versiunii actuale pentru clienții deja interesați de platforma RepsMate.

Apple repară o nouă vulnerabilitate exploatată de hackeri CITEȘTE ȘI Apple repară o nouă vulnerabilitate exploatată de hackeri

“De la rundele inițiale de finanțare de 115.000 de euro, am progresat mult, atât din perspectiva produsului, cât și a organizării. Acum ne pregătim să trecem la nivelul următor”, spune Alin Roșca.

Fondatorii estimează că, în toamnă, RepsMate va finaliza discuțiile cu investitorii interesați să contribuie cu o noua rundă de finanțare, care va putea aduce o creștere accelerată a veniturilor în următorii ani, conform planului de business.

Startup-ul a fost înființat în anul 2020. Compania a primit 50.000 de euro de la investitori ai asociației TechAngels Romania în ianuarie 2021 și un împrumut convertibil de 65.000 de la business angels și Cleverage VC.

viewscnt
Afla mai multe despre
repsmate
alin roșca
call-centre