ROCA X și-a planificat să susțină alte 10 firme de tehnologie

ROCA X și-a planificat să susțină alte 10 firme de tehnologie
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2020

ROCA X, fond de investiții cu plasamente în startup-uri din tehnologie, parte a Impetum Group, și-a planificat pentru anul următor să susțină alte aproximativ 10 de companii de tehnologie, dintre care jumătate se află deja în stadiu avansat de evaluare a criteriilor de încheiere a unui parteneriat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Industriile vizate sunt Fintech, eCommerce, Mobility sau Energy. 

Foștii angajați Vertu lansează un nou brand de telefoane de lux CITEȘTE ȘI Foștii angajați Vertu lansează un nou brand de telefoane de lux

„Suntem deja în ipostaza în care 6 dintre startup-uri au trecut în pasul următor de dezvoltare și se află în curs de atragere a unor runde superioare de finanțare”, spune Alexandru Bogdan, CEO ROCA X.

Anul acesta, ROCA X a susținut 8 companii de tehnologie, dintre care 4 proiecte în etapa seed și 4 în etapa pre-seed. Printre domeniile de activitate în care activează companiile care s-au alăturat ROCA X în perioada pandemiei sunt Cybersecurity (Coda Intelligence), Enterprise Software/Edutech (Code of Talent), SaaS/Edutech (Kinderpedia), Synthetic Media (Humans), eHealth/Medtech (xVision).

ROCA X a susținut până acum 17 startupuri, în etape diferite de creștere, dintre care 6 au trecut următorul pas în dezvoltarea lor și se află în atragerea unor runde superioare de finanțare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
roca x
companii de tehnologie