SAP lansează în București un hub de inovație digitală

SAP lansează în București un hub de inovație digitală
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2023

Grupul german IT SAP lansează în București un hub de inovație digitală, care va contribui la extinderea portofoliului de produse și servicii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Noul SAP Labs Site din București face parte din rețeaua globală de R&D SAP Labs Network, care supervizează cele mai importante activități de inginerie ale companiei, cu 21 de centre de cercetare și dezvoltare în 17 țări din întreaga lume, precum Germania, Statele Unite ale Americii, India, China și Brazilia. Fiecare locație vizează domenii diferite, precum inteligența artificială, cloud computing-ul sau automatizarea proceselor, printre altele, cu peste 40.000 de angajați.

iPhone 15 Pro va avea margini mai înguste în jurul ecranului CITEȘTE ȘI iPhone 15 Pro va avea margini mai înguste în jurul ecranului

„Noul SAP Labs Site din București vine ca un sprijin important pentru operațiunile noastre din cadrul SAP România și ne va consolida expertiza și prezența pe piață prin creșterea și dezvoltarea talentelor locale", a declarat Diana David, Managing Director SAP România.

Noul Labs Site din București operează sub coordonarea responsabilului local, Bogdan Cioc, și face parte din hub-ul regional SAP Labs SEE Hub, care cuprinde, în activitatea lui, o gamă largă de arii de expertiză tehnologică. SAP Labs SEE Hub este înființat în cooperare cu SAP Labs Bulgaria și se află sub conducerea lui Radoslav Nikolov, Managing Director SAP Labs Bulgaria.

„În regiunea Europei de Sud-Est suntem bine pregătiți pentru o extindere mai largă", a adăugat Radoslav Nikolov, Managing Director SAP Labs Bulgaria.

PIB-ul Italiei a scăzut CITEȘTE ȘI PIB-ul Italiei a scăzut

SAP Romania, subsidiara locală a furnizorului german de software și servicii IT SAP, a obținut anul trecut o cifră de afaceri de 456,3 milioane de lei, de la 476,71 milioane de lei în 2021, iar profitul net s-a înjumătățit, la 58,4 milioane de lei.

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și are birouri locale în București, Timișoara și Cluj-Napoca, prin intermediul cărora furnizează servicii de consultanță și de implementare a proiecteor bazate pe soluții SAP pentru clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

viewscnt
Afla mai multe despre
sap
sap labs site