Severina Pascu, unul dintre cei mai importanți executivi români din străinătate, se retrage din funcția de CEO adjunct al Sunrise

Severina Pascu, unul dintre cei mai importanți executivi români din străinătate, se retrage din funcția de CEO adjunct al Sunrise
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 sep 2023
Severina Pascu se va retrage din funcțiile de CEO adjunct și Chief Consumer Officer din cadrul companiei elvețiene de telecomunicații Sunrise, dar va rămâne în poziția de consilier executiv pentru încă șase luni.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Grupul Sunrise, în forma actuală, a rezultat din fuziunea UPC Elveția și Sunrise, deținute de Liberty Global. Pascu va lucra acum alături de Mike Fries, CEO al Liberty Global, "pentru a aborda noi provocări și oportunități".
Zitamine Nutrition atrage noi fonduri pentru consolidarea poziției pe piața românească și vizează extinderea pe piețele externe CITEȘTE ȘI Zitamine Nutrition atrage noi fonduri pentru consolidarea poziției pe piața românească și vizează extinderea pe piețele externe

Richartz și Stefan Fuchs vor prelua funcțiile de Chief Consumer Officer al mărcii Sunrise și, respectiv, Chief Consumer Officer al diviziei de Flanker Brands.

În calitate de fost CEO al UPC, Severina s-a alăturat echipei de conducere a Sunrise în decembrie 2020. Ea a fost responsabilă pentru ofertele inițiale ale companiei fuzionate, a stabilit Sunrise ca noul brand principal și a lansat noul portofoliu al diviziei Consumer.
 
 "Severina Pascu a jucat un rol crucial în conducerea și modelarea fuziunii de succes dintre Sunrise și UPC în ultimii trei ani, atât la nivel strategic, cât și operațional. Aș dori să îi mulțumesc călduros pentru contribuția sa semnificativă la echipa noastră de conducere, la cultura noastră și la dezvoltarea cu succes a diviziei Consumer și îi doresc toate cele bune pentru viitor", a declarat André Krause, CEO al Sunrise.
 
Pascu a lucrat în tot portofoliul Liberty Global, având vechime în funcțiile de director financiar și director general adjunct al Virgin Media, UPC România, director de operațiuni al Liberty Global Central Europe și UPC Elveția.
viewscnt
Afla mai multe despre
upc
sunrise
severina pascu