TikTok are aplicație nativă pentru Vision Pro

TikTok are aplicație nativă pentru Vision Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 feb 2024

În vreme ce alte platforme încă evaluează dacă merită sau nu să dezvolte aplicații pentru noua cască Apple de VR, TikTok tocmai și-a lansat propria aplicație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania a lansat ceea ce numește o aplicație reimaginată pentru casca Apple Vision Pro, care oferă o experiență mai captivantă de vizionare decât prin intermediul browser-ului web.

Pentru a evidenția cât mai bine conținutul video, bara de navigare și butonul Like sunt separate, iar profilurile și comentariile utilizatorilor sunt afișate în lateral.

Mulți clienți au returnat casca Vision Pro CITEȘTE ȘI Mulți clienți au returnat casca Vision Pro

Astfel, toate elementele importante ale interfeței devin vizibile în același timp, profitând de mediul virtual care nu limitează la fel de mult precum un ecran câmpul vizual.

Noua aplicație oferă suport și pentru funcționalitatea Shared Space, care permite redarea clipurilor din TikTok în paralel cu folosirea altor aplicații.

Lansarea aplicației vine la câteva săptămâni după ce compania anunța că lucrează la aceasta și înainte ca YouTube, unul din principalii rivali, să apuce să-și lanseze propria aplicație.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
aplicație
vision pro