Timpul mediu de folosire a aplicațiilor mobile trece de 5 ore pe zi în unele țări. Cele mai folosite aplicații

Timpul mediu de folosire a aplicațiilor mobile trece de 5 ore pe zi în unele țări. Cele mai folosite aplicații
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2022

Pandemia a contribuit la creșterea atenției acordate de utilizatori aplicațiilor mobile, însă, acest trend se menține în unele țări, în care timpul petrecut zilnic în aplicații continuă să crească.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

În prezent, există 13 țări în care oamenii petrec zilnic, în medie, peste patru ore pe zi, conform unui studiu data.ai (fosta App Annie). Aceste țări sunt Indonezia, Singapore, Brazilia, Mexic, Australia, India, Japonia, Coreea de Sud, Canada, Rusia, Turcia, S.U.A. și Regatul Unit.

Timpul mediu ajunge chiar să depășească cinci ore pe zi în trei dintre aceste țări - Indonezia, Singapore și Brazilia.

Marca TikTok Music a fost înregistrată în mai multe țări CITEȘTE ȘI Marca TikTok Music a fost înregistrată în mai multe țări

Cele mai mari creșteri a timpului de utilizare a aplicațiilor mobile au fost înregistrate în Singapore și Australia. Singapore a crescut în ultimii doi ani de la 4,1 ore la 5,7 ore pe zi, iar Australia a sărit de la 3,6 ore în T2 2020 la 4,9 ore pe zi în T2 2022. Ambele reprezintă creșteri de 40%.

În ceea ce privește aplicațiile folosite în acest timp, în fruntea topului stau cele patru aplicații deținute de Meta (Facebook, WhatsApp, Instagram și Messenger), urmate de TikTok.

TikTok, pe de altă parte, este aplicația care atrage cei mai mulți bani. Aplicația chineză este urmată într-un astfel de top de YouTube, Tinder și Disney+.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicații
smartphone
tablete