Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postări

Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 feb 2021

Twitter a anunțat Super Follows, o formă de abonament prin care utilizatorii vor trebui să plătească abonament pentru a dobândi acces la unele postări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce, în urmă cu doar câteva zile, Twitter a anunțat că lucrează la o formă de subscripție prin care accesarea anumitor postări să se facă doar dacă se plătește un abonament lunar, compania americană a revenit cu prezentarea concretă a acestei facilități.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Utilizatorii Twitter vor putea cere, în curând, un abonament lunar pentru a da acces la unele din propriile postări și, de partea cealaltă, cei interesați de postările respective vor trebui să-l plătească.

Super Follows, cum se va numit această funcție, va permite utilizatorilor să selecteze unele din propriile postări, care să intre sub incidența abonamentului. Dincolo de postări, tot în abonament poate intra un newsletter, un badge sau alte forme de conținut ori apartenență.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Twitter, care descrie această facilitate ca o formă de monetizare pentru publisheri și creatorii de conținut, a dat exemplul unui abonament de 5 dolari pe lună, însă, se pare vor exista mai multe praguri de preț, la alegerea utilizatorilor.

Alături de viitoarele abonamente, Twitter a anunțat Communities - grupuri formate în jurul unui anumit subiect. Utilizatorii Twitter vor putea urmări aceste grupuri așa cum utilizatorii Facebook se înscriu în grupuri sau cei de Instagram urmăresc tag-uri.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Pentru niciuna din cele două viitoare facilități nu există o dată de lansare anunțată oficial.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
abonamente