VIDEO&FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 4

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2022

A patra versiune a seriei Galaxy Z Fold 4 este mai ușoară și dispune de o cameră foto incomparabil mai bună decât modelul anterior.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

VIDEO MAI JOS. IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Fără să vină cu „inovații revoluționare”, Samsung reușește să facă exact ceea ce utilizatorii așteaptă de la smartphone-urile pliabile, dincolo de creșterea fiabilității - reducerea dimensiunilor și a greutății.

Laptopurile cu Chrome OS nu mai sunt nici pe departe la fel căutate CITEȘTE ȘI Laptopurile cu Chrome OS nu mai sunt nici pe departe la fel căutate

Cu o grosime de 15,8mm, Fold 4 este mai ușor cu aproape 20 de grame decât modelul anterior și cântărește cu sub 30 de grame mai mult decât Galaxy S22 Utra, smartphone care nu are două ecrane în dotare.

Coreea de Sud va investiga Apple și Google CITEȘTE ȘI Coreea de Sud va investiga Apple și Google

Ecranele lui Galaxy Z Fold 4 măsoară 7,6 inch, respectiv 6,2 inch, ambele cu o rată maximă de refresh de 120Hz.

Alături de Snapdragon 8+ Gen 1, noul model are 12GB memorie RAM și 256GB/512GB/1TB spațiu de stocare, cu mențiunea că versiunea de 1TB va fi disponibilă doar în anumite regiuni.

Marele upgrade vine pe partea foto, acolo unde vechea cameră de 12MP lasă locul uneia cu 50MP și stabilizare optică. Aceasta este secondată de o cameră ultrawide de 12MP și una tele de 10MP. Zoom-ul optic este acum de 3X, în loc de 2X.

Bateria are o capacitate de 4.400 mAh și se încarcă cu 25W cu fir sau cu 15W wireless. Nu lipsește suportul pentru eSIM și certificarea IPX8 pentru rezistența la apă.

Galaxy Z Fold 4 va costa de la 1.800 de euro și va fi disponibil din 26 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy z fold 4