CBS va difuza o parte dintre programele sale pe serviciul de streaming live al platformei Hulu

CBS va difuza o parte dintre programele sale pe serviciul de streaming live al platformei Hulu
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 ian 2017

CBS Corp a semnat un contract pentru ca programele rețelei sale de televiziune și unele dintre programele sale de cablu să fie difuzate pe serviciul de streaming live al platformei Hulu, ce va fi lansat în acest an, au anunțat miercuri reprezentanții celor două companii, citați de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În virtutea noului contract, programele sportive ale rețelei CBS, inclusiv meciurile din National Football League (NFL) și partidele de baschet din Divizia 1 a NCAA (National Collegiate Athletic Association), alături de CBS Sports Network și POP - un canal de divertisment -, vor fi prezente pe platforma Hulu, scrie News.ro.

Abonații platformei Hulu vor putea, de asemenea, să se aboneze și la canalul Showtime deținut de CBS Corp, contra unui tarif adițional.

CBS, între ale cărui programe se află emisiunea ”60 Minutes” și serialul de comedie ”The Big Bang Theory”, va încasa peste 3 dolari pe lună de la fiecare abonat pentru canalale sale, iar pentru abonamente speciale această sumă ar putea să depășească 4 dolari per abonat, potrivit unei surse care este familiarizată cu această tranzacție. Sursa a preferat să își păstreze anonimatul, deoarece tranzacția nu a fost făcută încă publică.

Disney va crea seriale TV pentru Snapchat CITEȘTE ȘI Disney va crea seriale TV pentru Snapchat

Acordul dintre CBS și Hulu a fost dezvăluit în premieră de publicația The Wall Street Journal.

Pentru Hulu, adăugarea în grila sa a programelor CBS reprezintă un avantaj potențial în fața competitorului său direct, AT&T DirecTV (T.N.), care nu a încheiat încă un acord cu CBS pentru propria sa platformă de live streaming, DirecTV Now, ce a fost lansată la sfârșitul anului trecut.

În decembrie, Leslie Moonves, directorul executiv al CBS, a spus că speră să încheie în viitorul apropiat un contract cu AT&T DirecTV.

Platforma Hulu este deținută de concurenții principali ai grupului CBS - Walt Disney Corp, Twenty-First Century Fox, Comcast Corp și Time Warner Inc.

viewscnt
Afla mai multe despre
cbs
hulu