Filmările la programul special "Friends", difuzat de HBO Max, s-au încheiat

Filmările la programul special "Friends", difuzat de HBO Max, s-au încheiat
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2021

Filmările la programul special "Friends", cu Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matthew Perry, care va fi difuzat de HBO Max, s-au încheiat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Contul de Instagram oficial al serialului a anunțat că această reuniune, foarte așteptată de fani, s-a încheiat, scrie News.ro.

"S-a terminat! Puteam fi mai încântați? Friends: The Reunion sosește în curând pe HBO Max", este mesajul de pe contul de Instagram.

După mai multe amânări din cauza crizei sanitare, episodul special "Friends" a început să fie filmat la Los Angeles la începutul săptămânii. Scenele au fost turnate în studioul original, Stage 24 al Warner Bros.

Miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar PRO TV, a decedat ULTIMA ORĂ CITEȘTE ȘI Miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar PRO TV, a decedat ULTIMA ORĂ

Programul special difuzat de HBO Max va reuni întreaga distribuție pentru prima dată de la încheierea serialului: Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matthew Perry. Fanii nu trebuie să se aștepte la un nou episod scenarizat, ci la o conversație între starurile din serialul original.

Primele imagini cu decorul au fost dezvăluite. Se poate vedea canapeaua lui Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica și Phoebe din Central Perk, precum și masa din lemn și semnul "Rezervat". 

viewscnt
Afla mai multe despre
friends
hbo max
film