Împarți contul de Netflix cu prietenii? S-ar putea să fii taxat în plus din 2023

Împarți contul de Netflix cu prietenii? S-ar putea să fii taxat în plus din 2023
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2022

După luni de zile în care a indicat că intenționează să stopeze partajarea parolelor, Netflix a confirmat în sfârșit că va începe acest proces la începutul anului viitor, scrie pocket-lint.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania a anunțat că va percepe abonaților o taxă lunară suplimentară celor care împart cu alții acreditările de conectare începând cu începutul anului 2023. Netflix a mai precizat că va permite abonaților să creeze conturi secundare, ca parte a efortului său de a „monetiza partajarea contului”.

EXCLUSIV Marii retaileri anunță noi scumpiri la raft, de 10-15%, dacă prețurile la energie rămân la nivelurile de acum CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Marii retaileri anunță noi scumpiri la raft, de 10-15%, dacă prețurile la energie rămân la nivelurile de acum

„Am decis să avem o abordare atentă pentru a monetiza partajarea contului și vom începe să o aplicăm pe scară largă începând cu începutul anului 2023”, a spus Netflix în cea mai recentă scrisoare către acționari, scrie Hotnews.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
parole