La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpește. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România

La exact un an de la lansarea în România, SkyShowtime se scumpește. Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 feb 2024

Serviciul de streaming SkyShowtime, cel mai nou din Europa, lansat cu un an în urmă în România, operează schimbări în zona de tarifare. Lansează un nou abonament, cu reclame, dar îl scumpește pe cel standard, care va fi redenumit „Standard Plus”. Totul din luna aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Abonamentul SkyShowtime Standard cu reclame va costa 3,99 de euro, atât cât este și în prezent cel fără reclame. Acest abonament va fi disponibil din 23 aprilie. Standard cu reclame, pe un an, va fi 30,99 de euro, conform Pagina de Media.

Televiziunea Română va avea un nou canal CITEȘTE ȘI Televiziunea Română va avea un nou canal

Abonamentul SkyShowtime Plus, fără reclame, se va scumpi însă de la 3,99 de euro, la 5,99 de euro, tot din 23 aprilie. Standard Plus pe un an va fi 46,99 de euro. 

SkyShowtime devine primul mare serviciu de streaming care aduce în România varianta de abonament cu reclame, o opțiune testată și de Netflix sau Disney+ în mai multe țări.

Creatorii de conținut, din ce în ce mai curtați de YouTube CITEȘTE ȘI Creatorii de conținut, din ce în ce mai curtați de YouTube

Noul tip de abonament va fi disponibil consumatorilor din toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime începând cu 23 aprilie 2024, mai nunță compania într-un comunicat.

Cât mai costă abonamentele la platformele de streaming în România:

    Netflix are trei variante de abonamente disponibile în România: 4,99 de euro, 9,99 de euro și 11,99 de euro pe lună.

Revista franceză L’Express dezvăluie că a fost condusă de un agent KGB timp de 35 de ani CITEȘTE ȘI Revista franceză L’Express dezvăluie că a fost condusă de un agent KGB timp de 35 de ani


    HBO Max are o singură variantă de abonament, de 4,99 de euro.
    
    Disney+ are și el o singură variantă de abonament, la prețul de 36,99 de lei. (în jur de 7 euro).

Serviciul de streaming SkyShowtime, cel mai nou din Europa, a fost lansat în februarie anul trecut în România, alături de Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia.

Prin această lansare multi-teritorală, numărul de piețe în care serviciul de streaming este disponibil a ajuns atunci la 20.

viewscnt
Afla mai multe despre
skyshowtime
abonament