AFI Europe a inaugurat mall-ul AFI Brașov

AFI Europe a inaugurat mall-ul AFI Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

AFI Europe Romania a inaugurat miercuri mall-ul AFI Brașov, investiția cumulată cu clădirile de birouri fiind de 148 milioane euro.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

”AFI Europe Romania inaugurează AFI Brasov, un proiect mixt dezvoltat în centrul României, la Brașov. AFI Brasov reprezintă modelul care îmbină un centru comercial modern, dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp și birouri de tip clasa A, cu o suprafață închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial”, a informat dezvoltatorul.

DECIZIE Arhitecții-șefi vor putea fi aleși și din rândul absolvenților de inginerie economică, inclusiv la nivelul Bucureștiului. Multe orașe mici și comune nu au funcția CITEȘTE ȘI DECIZIE Arhitecții-șefi vor putea fi aleși și din rândul absolvenților de inginerie economică, inclusiv la nivelul Bucureștiului. Multe orașe mici și comune nu au funcția

Amplasat aproape de centrul istoric al orașului, AFI Brașov pune la dispoziția vizitatorilor peste 100 de branduri internaționale de fashion & beauty, precum și branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii și un hypermarket Carrefour extins pe o suprafață brută de 6,500 mp, scrie News.ro.

„Inaugurarea unui centru comercial este intotdeauna o provocare, dar mai ales în această perioadă provocarea a fost și mai mare. Ne bucurăm că am reușit cu ajutorul chiriașilor să finalizăm proiectul AFI Brașov și să îl deschidem cu majoritatea magazinelor pregatite de lansare. AFI Brașov este cel mai mare proiect al nostru inaugurat anul acesta în urma unei investiții de 148 Milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este unul din cei mai mari dezvoltatori și investitori din domeniul imobiliarce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

AFI Europe este prezentă în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România. În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro.

Adiacent, integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park 1-5, parc de business de clasa A în București.

AFI România dezvoltă în prezent si AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, în centrul Capitalei. Faza întâi a proiectului a fost livrată în 2018, lucrările la faza a două au demarat în toamna acestui an.

AFI City, primul proiect rezidențial al companiei în România, este dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi. Faza I a proiectului cuprinzând 190 de apartamente și 228 locuri de parcare a fost livrată în trimestrul 2 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
afi brașov