Fondul de private equity Sarmis Capital a preluat controlul în acționariatul companiei de fit-out de birouri COS

Fondul de private equity Sarmis Capital a preluat controlul în acționariatul companiei de fit-out de birouri COS

Sarmis Capital

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2021

Fondul de investiții Sarmis Capital a achiziționat o participație majoritară semnificativă în cadrul Corporate Office Solutions (COS), furnizor de servicii integrate de fit-out pentru spații de birouri din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Sarmis se asociază cu Christophe Weller, acționar fondator și CEO COS.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Compania a fost înființată în ianuarie 1998 și operează prin birourile sale din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

“Investițiile noastre sunt menite să susțină antreprenorii locali și proiectele lor interesante de afaceri. Vedem un potențial foarte mare în sectoare variate de activitate și ne dorim să contribuim la crearea de campioni locali și regionali din România și țările învecinate”, susțin reprezentanții Sarmis.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Sub noua structură de acționariat, COS își propune extinderea modelului de business către clienți din noi sectoare (sănătate, educație, ospitalitate) și geografii, atât organic cât și prin achiziții strategice.

Sarmis Capital este un fond independent de private equity înființat în 2019, investind în general cel puțin 10 milioane euro per tranzacție, în pachete majoritare de acțiuni ale companiilor de dimensiuni medii.

Membrii echipei au investit deja peste 200 milioane euro în 15 tranzacții în România.

Fondatori sunt Cezar Scarlat (anterior Partener Senior și lider al biroului din România al fondului Abris Capital Partner), Bogdan Pătrașcu (anterior consultant la PWC), Viorel Scarlat (anterior Senior Investment Manager în cadrul departamentului de Private Equities al Abu Dhabi Investment Authority), Cătălin Oroviceanu (anterior Director Juridic pentru diverse companii din portofoliul fondurilor de private equity).

viewscnt
Afla mai multe despre
sarmis capital
birouri
cos