Pregătiri pentru lansarea etapei II a lucrărilor la Aviației Park, investiție indicată acum la 45 milioane euro

Pregătiri pentru lansarea etapei II a lucrărilor la Aviației Park, investiție indicată acum la 45 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2018

Prima fază a complexului rezidențial Aviației Park din București va fi finalizată în februarie 2019, iar cea de-a doua etapă va fi lansată în septembrie 2018, valoarea totală a investiției în proiect fiind indicată acum la aproximativ 45 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Lucrările la noul complex rezidențial, în cartierul Aviației din nordul Bucureștiului, au început în vara anului trecut, investiția indicată atunci fiind de 37 milioane euro.

 

Viitorul complex rezidențial, denumit Aviației Park, a primit autorizația de construcție pentru prima fază. Proiectul include patru clădiri, livrate în două etape.

Prima fază include două blocuri, 176 de apartamente și studio-uri, finalizate în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor, respectiv până la finalul anului viitor. În cea de a doua etapă vor fi predate alte 176 de locuințe.

FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo CITEȘTE ȘI FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo

Regimul de înălțime al blocurilor este de P+10, în vreme ce suprafața utilă a studio-urilor și apartamentelor de până la patru camere variază între 50 și 150 de metri pătrați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
forte partners
aviatiei park