Forte Partners începe lucrările la Aviației Park, investiție de 37 milioane euro

Forte Partners începe lucrările la Aviației Park, investiție de 37 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2017

Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners va începe în această vară lucrările la un nou complex rezidențial, în cartierul Aviației din nordul Bucureștiului, o investiție de 37 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viitorul complex rezidențial, denumit Aviației Park, a primit autorizația de construcție pentru prima fază. Proiectul include patru clădiri, livrate în două etape.

Prima fază include două blocuri, 176 de apartamente și studio-uri, finalizate în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor, respectiv până la finalul anului viitor. În cea de a doua etapă vor fi predate alte 176 de locuințe, la 6 luni de la data finalizării primei faze, mai exact până la jumătatea anului 2019.

FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo CITEȘTE ȘI FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo

Regimul de înălțime al blocurilor este de P+10, în vreme ce suprafața utilă a studio-urilor și apartamentelor de până la patru camere variază între 50 și 150 de metri pătrați. 

Forte Partners a fost înființat în 2014, iar printre acționari se numără Ionuț Dumitrescu (fondatorul agenției imobiliare Eurisko, vândută către CBRE), Geo Mărgescu (manager de numele căruia se leagă proiecte precum Europolis Logistic Park, sediul central al Millennium Bank sau clădirea de birouri Louis Blanc) și familia Jabra (fondatorii business-ului Nova Brasilia, vândut către Kraft Foods).

“Am ales să testez formula de business pe care o aveam în minte înainte de a trece la scara unei dezvoltări cu sute de apartamente. Am lucrat în echipă cu biroul de proiectare ADNBA și am pus bazele unei noi divizii, Forte Partners Residentials”, a declarat Geo Mărgescu, CEO al Forte Partners.

În luna februarie, Forte Partners a anunțat că are în plan pentru acest an livrarea primei faze a parcului de afaceri The Bridge, începerea lucrărilor la faza a doua, precum și începerea unui proiect rezidențial în zona de Nord a Capitalei. Investițiile programate pentru a doua clădire din The Bridge și proiectul rezidențial erau indicate la 200 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
forte partners
aviatiei park