Proprietarul Bergenbier se mută în clădirea The Bridge 2

Proprietarul Bergenbier se mută în clădirea The Bridge 2
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2019

Grupul Molson Coors GBS, care deține producătorii de bere Bergenbier, Noroc, precum și mărcile internaționale produse local Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu, a închiriat 6.000 de metri pătrați din faza a doua a clădirii The Bridge din zona Orhideea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Este al doilea sediu din București al Molson Coors GBS, compania urmând să-și continue activitatea și în spațiul de 2.500 de metri pătrați închiriat în zona Pipera.

”Mutarea în clădirea de birouri The Bridge este o decizie strategică, având în vedere atât planurile noastre de consolidare și extindere a activităților Molson Coors GBS pe piața locală cât și preocuparea pentru confortul si inspirația celor 500 de colegi”, a declarat Willy Dicu, CEO Molson Coors GBS.  

Tranzacție: Lidl cumpără din nou teren de la cel mai mare dezvoltator de locuințe din afara Bucureștiului CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lidl cumpără din nou teren de la cel mai mare dezvoltator de locuințe din afara Bucureștiului

Grupul a deschis în 2017 un centru de servicii în România care deservește operațiuni la nivel global. Echipa a crescut repede, consistent și sustenabil și cuprinde acum specialiști care oferă servicii în domeniul financiar, cel comercial, de producție, distribuție și resurse umane.

Anul trecut, în luna august, Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri The Bridge către grupul Dedeman, consemnând cea mai importantă tranzacție de real estate din 2018.

Prima fază a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM. A doua fază, cu o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați este finalizată, închiriată 100% si predată chiriașilor, printre care se numără companii precum  UPC, Schlumberger și Medicover. 

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building și The Bridge 1, The Bridge 2 precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare Aviației Park si The Bridge 3. 

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu un portofoliu ce cuprinde mărci precum Coors Light, Miller Genuine Draft, Miller Lite, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon, Cobra și multe altele. Molson Coors Brewing Company este, de asemenea, un important jucător pe piața internațională de bere craft, susținând prin modelul său de business afacerile unei serii de mici berării dedicate producției de bere la nivel local. Sectoarele operaționale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit și Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală și de Est, prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bergenbier
the bridge
molson coors