Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale din Ungaria, investiție de 15 milioane de euro în România

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale din Ungaria, investiție de 15 milioane de euro în România

Sursa foto: We Radio Sfântu Gheorghe

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2024

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale din Ungaria va construi un incubator de afaceri în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul Xanga a concesionat o suprafață de 4,3 hectare în Parcul Industrial de la Câmpu Frumos, înființat de Primăria Sfântu Gheorghe, unde va construi, în prima fază, două hale multifuncționale, cu spații pentru birouri, pentru producție și logistică, anunță Agerpres

Proiecție - Prețurile la case, apartamente și terenuri vor crește cu până la 10%. Și chiriile se vor scumpi. România are cea mai ieftină piață imobiliară din Europa, raportat la salariu CITEȘTE ȘI Proiecție - Prețurile la case, apartamente și terenuri vor crește cu până la 10%. Și chiriile se vor scumpi. România are cea mai ieftină piață imobiliară din Europa, raportat la salariu

Directorul general al Xanga Group, Herdon István, a declarat că investiția se cifrează la circa 15 milioane de euro, iar construcția va fi demarată cel mai probabil în toamna acestui an.

”Conform modelului nostru de afaceri, am planificat ca în prima fază să realizăm două hale multifuncționale care se vor întinde pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați, iar valoarea investiției este de 15 milioane de euro. Suprafața concesionată ne asigură loc suficient pentru a trece la faza doua și a treia a proiectului, deci să construim mai multe hale asemănătoare, în funcție de succesul de care se vor bucura primele (…) Considerăm că vom putea atrage aici și firme multifuncționale și incubatorul va acționa ca un catalizator pentru dezvoltarea zonei”, a spus Herdon István.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a menționat că parcul industrial de la Câmpu Frumos a ajuns la un grad de ocupare de 66%, motiv pentru care autoritățile locale au început demersurile pentru extinderea acestuia, dorind să mărească suprafața de la aproximativ 32 de hectare, cât este în prezent, la 70 de hectare.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
parcuri industriale