5 To Go a ajuns la 40 de unități, devenind cel mai mare lanț de cafenele din România

5 To Go a ajuns la 40 de unități, devenind cel mai mare lanț de cafenele din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2017

5 To Go, cea mai accesată franciză românească de horeca, a atins pragul de 40 de unități, devenind astfel cel mai mare lanț de cafenele de pe teritoriul țării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai recentă cafenea a fost deschisă în zona Dimitrie Leonida (cartierul Berceni), pe strada Oituz.

Cu o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro per grup, 5togo a încheiat anul trecut cu 36 de cafenele, iar în primele două luni ale acestui an au fost deschise încă patru cafenele.

”Noul 5 To Go a fost gândit ca un coffee shop de cartier. A fost deschis în locul unui apartament de două camere transformat în spațiu comercial,” a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 To Go.

Impozitul pe locuință și alte clădiri: reducere de până la 10% sau somație. Ce trebuie luat în calcul CITEȘTE ȘI Impozitul pe locuință și alte clădiri: reducere de până la 10% sau somație. Ce trebuie luat în calcul

Cea mai recentă cafenea 5 To Go este deținută de către doi antreprenori, un avocat și un producător de termopane, iar investiția a fost de 17 000 euro, încluzând amenajarea spațiului, francizarea și întreaga aparatură necesară.

Planul lui Radu Savopol pe termen mediu este de a atinge 100 de unități până la finalul anului 2018 și lansarea a încă două noi concepte, 5 To Go coffee spot și 5 To Go+ în următorul an.

viewscnt
Afla mai multe despre
5togo
lant de cafenele
radu savopol