Retail

Pehart Grup inaugurează o nouă linie de producție la Sebeș, investiție de peste 10 milioane de euro

Pehart Grup inaugurează o nouă linie de producție la Sebeș, investiție de peste 10 milioane de euro

astăzi, 12:04

Pehart, producător de role industriale de hârtie și convertor de produse de hârtie pentru uz casnic din România, deținut de fondul de investiții Abris Capital Partners, inaugurează o nouă linie de producție la Sebeș.

 • ULTIMA ORĂ Gigantul britanic farmaceutic GlaxoSmithKline vinde ultima sa fabrică din România
  ULTIMA ORĂ Gigantul britanic farmaceutic GlaxoSmithKline vinde ultima sa fabrică din România
  astăzi, 10:10

  Gigantul britanic farmaceutic GlaxoSmithKline (GSK) vinde fabrica Ferrosan din Cluj-Napoca, ultima sa unitate din România, către Hexagon Retail Properties, grup cu capital privat, implicat în proiecte imobiliare și de retail din Cluj-Napoca și București.

 • Vinul de azi: Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2017 - Medalie de Aur Vinarium 2021
  Vinul de azi: Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2017 - Medalie de Aur Vinarium 2021
  astăzi, 09:05

  Vitis Metamorfosis a luat ființă în anul 2008 din dorință proprietarilor - Marchesi Antinori și Familia Rista, nume de referință din industria vinului, de a crea și în România vinuri de calitate superioară.

 • EXCLUSIV Polonezii de la Kuchinox pregătesc terenul pentru o fabrică în România
  EXCLUSIV Polonezii de la Kuchinox pregătesc terenul pentru o fabrică în România
  astăzi, 06:01

  Pe piața românească a instalațiilor și articolelor sanitare sunt active mai multe companii cu acționariat polonez, printre cele mai cunoscute fiind Cersanit și Ferro.

 • Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata a crescut
  Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata a crescut
  ieri, 12:16

  Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete), în termeni nominali, a crescut în primele 11 luni din 2021 față de perioada similară din 2020, atât ca serie brută, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 21,9%, respectiv cu 20%, arată datele publicate de Institutul Național de Statistică (INS).

 • Vinul de azi: Chablis 2019
  Vinul de azi: Chablis 2019
  ieri, 09:05

  Oenologii Nathalie și Gilles Fevre au devenit cunoscuți alături de vărul lor, celebrul William Fevre, cei trei fiind parteneri până în 2004. Atunci, Nathalie și Gilles au pornit pe propriul drum, o decizie inspirată având în vedere succesul care a urmat.

 • Auchan nu renunță și continuă procesul din România pentru amenda aplicată cu acuzația că s-ar fi înțeles cu alți retaileri să-și coordoneze politica prețurilor. Carrefour a recunoscut
  Auchan nu renunță și continuă procesul din România pentru amenda aplicată cu acuzația că s-ar fi înțeles cu alți retaileri să-și coordoneze politica prețurilor. Carrefour a recunoscut
  ieri, 07:52

  Auchan Romania a decis să continue procesul prin care a contestat o amendă de 36,563 milioane de lei aplicată de Consiliul Concurenței în decembrie 2018, pentru că, alături de alți retaileri, s-ar fi înțeles să-și coordoneze politica de prețuri. Prin înaintarea unei cereri de recurs, compania a contestat o hotărâre a Curții de Apel București din august 2020, care a respins demersul retailerului.

 • Suedezii de la Beijer Ref, cu afaceri și în România, se extind în regiune
  Suedezii de la Beijer Ref, cu afaceri și în România, se extind în regiune
  ieri, 07:23

  Grupul suedez Beijer Ref, printre cei mai mari comercianți en-gros din domeniul refrigerării și aerului condiționat, cu operațiuni și în România, se extinde în regiune, în urma achiziției distribuitorului croat de echipamente de climatizare Deltron.

 • Omicron golește rafturile supermarketurilor din Statele Unite
  Omicron golește rafturile supermarketurilor din Statele Unite
  luni, 16:19

  "Nu este la fel de dramatic ca duminica trecută, dar sunt încă o mulțime de rafturi goale", constată Justin Toone dezamăgit. Pandemia continuă să perturbe lanțurile de aprovizionare și multe supermarketuri din Statele Unite se confruntă cu o penurie de produse, scrie presa belgiană, ciată de Rador. "Timp de câteva zile la rând, nu au existat fructe sau legume în acest Giant (din Bethesda), dar și în toate supermarketurile de la colț, Trader Joe’s, Safeway", spune Toone, un client obișnuit, descriind o situație apocaliptică.

 • Rohlik îl numește pe Tomáš Chadzivasilis CEO al sezamo.ro, cel mai nou jucător din retailul online alimentar în România
  Rohlik îl numește pe Tomáš Chadzivasilis CEO al sezamo.ro, cel mai nou jucător din retailul online alimentar în România
  luni, 15:47

  Retailerul ceh Rohlik vrea să devină, încă din primul an de la lansarea în România, liderul pieței de vânzări de produse alimentare online, cu noul brand Sezamo. Compania își va lansa operațiunile în prima parte a anului viitor, cu o gamă de 8.000 de produse și un sistem propriu de logistică, promițând livrarea alimentelor în 2 ore de la comandă.