Retail

Italienii din nordul țării au luat cu asalt supermarketurile, iar săpunul dezinfectant și măștile s-au epuizat. Comercianții - acuzați că au mărit prețurile

Italienii din nordul țării au luat cu asalt supermarketurile, iar săpunul dezinfectant și măștile s-au epuizat. Comercianții - acuzați că au mărit prețurile

astăzi, 14:22

Supermarketurile din mai multe regiuni din nordul Italiei, cele mai apropiate de locul izbucnirii epidemiei cu coronavirus în această țară, au fost practic golite, iar săpunul dezinfectant și măștile medicinale au fost epuizate, informează luni EFE.

 • Tranzacție: Afacerile din România ale retailerului israelian Sabon vor fi preluate de grupul francez Rocher
  Tranzacție: Afacerile din România ale retailerului israelian Sabon vor fi preluate de grupul francez Rocher
  astăzi, 13:36

  Afacerile din România ale retailerului israelian de produse de îngrijire Sabon vor fi preluate de grupul francez Rocher, care operează deja pe piața locală, din 1999.

 • Profit din bere
  Profit din bere
  astăzi, 13:26

  Bermas, producătorul berilor Bermas, Suceava și Călimani, a obținut un profit net de aproape 2 milioane lei, pierzând în ultimul trimestru pe drum 1 milion de lei din câștigul la 9 luni.

 • Retailerul online de optică Lensa își continuă expansiunea în ofline
  Retailerul online de optică Lensa își continuă expansiunea în ofline
  astăzi, 12:00

  Retailerul online de optică Lensa, deținut de antreprenorii Daniel Crăciun și Florin Niță, își extinde prezența fizică pe plan local prin inaugurarea celui de-al patrulea magazin din România, la Iași.

 • Parteneriat Coletăria.ro - MerchantPro
  Parteneriat Coletăria.ro - MerchantPro
  astăzi, 09:24

  Coletaria.ro, jucător în transportul și livrarea coletelor pentru magazinele online, parte a grupului Packeta din Cehia, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, anunță un parteneriat cu MerchantPro, platforma de eCommerce SaaS denumită anterior ShopMania BIZ.

 • Vinul de azi: Verso Rosso Salento 2019
  Vinul de azi: Verso Rosso Salento 2019
  astăzi, 09:05

  Verso este un vin complex și bogat în arome, realizat dintr-un mix de struguri Negroamaro, Primitivo, Malvasia Nera, proveniți din podgoriile de viță de vie localizate în Salento, Italia.

 • Restaurantele KFC și Taco Bell urcă vânzările Sphera Franchise Group
  Restaurantele KFC și Taco Bell urcă vânzările Sphera Franchise Group
  astăzi, 09:00

  Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell, raportează vânzări consolidate de 954,7 milioane lei (circa 201 milioane euro) pentru întregul an 2019, reprezentând o creștere de 23,8% față de anul precedent, după un avans de 19% al vânzărilor în trimestrul patru, până la 260 de milioane lei.

 • Vinul de azi: Valea Ascunsă Fetească Neagră 2018
  Vinul de azi: Valea Ascunsă Fetească Neagră 2018
  ieri, 09:05

  Cu 20 de hectare de vită de vie, o capacitate de producție de 100.000 de litri de vin pe an și o tehnologie de înaltă calitate, crama de familie Valea Ascunsă oferă periodic vinuri surprinzătoare, realizate din soiuri de struguri precum Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay, Sauvignon Blanc și Fetească Neagră.

 • Vinul de azi: Ecos de Rulo Merlot 2013
  Vinul de azi: Ecos de Rulo Merlot 2013
  sâmbătă, 09:05

  Crama Bisquertt a fost fondată în 1978 de către Osvaldo Bisquertt. Vinurile produse apoi au fost recunoscute atât pe plan local, cât și internațional, reflectând întocmai caracteristicile Văii Colchagua, Chile, zonă din care provin.

 • Jerónimo Martins, operatorul celui mai mare lanț de supermarketuri din Portugalia și cel mai mare jucător din retailul alimentar polonez, reconfirmă că va veni în România
  Jerónimo Martins, operatorul celui mai mare lanț de supermarketuri din Portugalia și cel mai mare jucător din retailul alimentar polonez, reconfirmă că va veni în România
  vineri, 18:33

  Retailerul portughez Jerónimo Martins, operatorul celui mai mare lanț de supermarketuri din Portugalia și cel mai mare jucător din retailul alimentar polonez, prin intermediul magazinelor Biedronka, reconfirmă că intenționează să vină în România.