Retail

România, a doua mare scădere a comerțului cu amănuntul din UE

România, a doua mare scădere a comerțului cu amănuntul din UE

ieri, 17:38

România a avut, în aprilie, a doua mare scădere în ritm lunar a comerțului cu amănuntul din Uniunea Europeană, potrivit datelor publicate de biroul european de statistică, Eurostat.

 • Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul, cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete, a scăzut în aprilie
  Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul, cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete, a scăzut în aprilie
  ieri, 15:28

  Volumul cifrei de afaceri din comerțul cu amănuntul (cu excepția comerțului cu autovehicule și motociclete) a scăzut în aprilie față de luna precedentă atât ca serie brută, cu 19,7%, cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, cu 22,3%, în timp ce față de aprilie 209 scăderea a fost de 19,5% și respectiv 18,5%, potrivit datelor anunțate joi de Institutul Național de Statistică (INS).

 • Monitorul Prețurilor introduce categoria Măști, Mănuși și Dezinfectanți
  Monitorul Prețurilor introduce categoria Măști, Mănuși și Dezinfectanți
  ieri, 15:00

  „Monitorul Prețurilor” oferă consumatorilor posibilitatea de a compara prețurile practicate de lanțurile de magazine pentru unele produse de protecție sanitară. Astfel, în cadrul aplicației Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare a fost introdusă o nouă categorie de produse, Măști, Mănuși și Dezinfectanți.

 • Preparatele din meniul Hard Rock Cafe intră în ofertaTazz by eMAG
  Preparatele din meniul Hard Rock Cafe intră în ofertaTazz by eMAG
  ieri, 14:33

  Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Rock Cafe pot fi savurate nu doar pe terasă, ci și de acasă sau de la birou, în premieră, prin intermediul serviciului de livrare la domiciliu Tazz by eMAG.

 • Amazon organizează un eveniment de vânzări de vară
  Amazon organizează un eveniment de vânzări de vară
  ieri, 10:00

  Amazon.com a stabilitat data pentru un eveniment de vânzări de vară, cu discount, care va debuta pe 22 iunie, pentru a oferi o șansă de revenire comercianților de pe platforma sa care sunt afectați de pandemia de coronavirus și de amânarea pentru toamnă a evenimentului Prime Day, transmite CNBC.

 • Vinul de azi: Bon Viveur Roșu 2015
  Vinul de azi: Bon Viveur Roșu 2015
  ieri, 09:05

  Licorna Winehouse a fost înființată în 2013, într-o regiune de poveste, cu tradiție în domeniul viticol, Podgoria Dealu Mare, în localitatea Gura Vadului.

 • Profi a a depășit borna de 7 miliarde lei afaceri, dar rămâne pe pierdere
  Profi a a depășit borna de 7 miliarde lei afaceri, dar rămâne pe pierdere
  ieri, 08:00

  Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, care deține cea mai extinsă rețea de magazine din țară, a depășit anul trecut borna cifrei de afaceri de 7 miliarde lei, dar continuă să rămână pe pierdere.

 • Spaniolii care distribuie parfumurile Pacco Rabanne și Jean Paul Gaultier, aproape de preluarea Charlotte Tilbury
  ieri, 07:45

  Grupul spaniol Puig, distribuitorul parfumurilor Pacco Rabanne și Jean Paul Gaultier, este aproape de încheierea unui acord pentru preluarea brandului britanic de cosmetice de lux Charlotte Tilbury, într-o tranzacție evaluată la peste 1 miliard de dolari.

 • Volumul producției de etichete autoadezive și ambalaje flexibile a crescut pe fondul pandemiei
  Volumul producției de etichete autoadezive și ambalaje flexibile a crescut pe fondul pandemiei
  miercuri, 16:18

  Volumul producției locale de etichete autoadezive și ambalaje flexibile a crescut, în intervalul martie-mai, cu peste 25% comparativ cu aceeași perioadă din 2019, susținută de numărul semnificativ de comenzi generate de industria dezinfectanților și de cea alimentară, în contextul pandemiei de coronavirus.

 • Fondatorul Untold/Neversea și CEO-ul Ceetrus România - astăzi la Profit TV
  Fondatorul Untold/Neversea și CEO-ul Ceetrus România - astăzi la Profit TV
  miercuri, 14:00

  Edy Chereji, fondator Untold și Neversea, și Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România, vor fi prezenți astăzi la Profit TV.