Austriecii de la Mömax, ce se poziționează drept concurenți direct ai IKEA, se extind în România

Austriecii de la Mömax, ce se poziționează drept concurenți direct ai IKEA, se extind în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2024

Retailerul austriac de mobilă Mömax va inaugura un nou magazin în România, în Pitești, în luna martie. Magazinul este situat în complexul comercial Supernova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2018, Profit.ro anunța că retailerul de mobilă austriac XXXLutz intră în România, după o tatonare a pieței de 10 ani, prin deschiderea unui magazin Mömax, din gama mediu premium a companiei, cu planul de a fi un concurent direct al suedezilor de la Ikea.

Mömax este prezent astăzi pe piața din România prin cele patru magazine din Timișoara, Oradea, Arad și Cluj Napoca (Florești), ca și online. 

Marile magazine înregistrează vânzări scăzute la început de an CITEȘTE ȘI Marile magazine înregistrează vânzări scăzute la început de an

Tot în acest an, retailerul va inaugura, în această primăvară, pe un teren de 37.000 metri pătrați, un nou magazin situat în Cartier Coresi Brașov.

Mömax are o rețea de magazine în Europa, majoritatea fiind în Germania, Austria și Ungaria. 

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile Cora, care vor fi preluate acum de Carrefour. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
mömax
magazin de mobila
pitesti