Compania Națională Aeroporturi București organizează licitații pentru închirierea, pe termen scurt, a spațiilor comerciale din Aeroportul Henri Coandă. Care sunt sumele de la care pleacă licitația

Compania Națională Aeroporturi București organizează licitații pentru închirierea, pe termen scurt, a spațiilor comerciale din Aeroportul Henri Coandă. Care sunt sumele de la care pleacă licitația
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2023

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) organizează licitații pentru închirierea, până la finalul lunii decembrie 2023, a spațiilor comerciale din Aeroportul Henri Coandă. Decizia a fost luată pentru a asigura pasagerilor continuitatea serviciilor în incinta aeroportului. Licitația pleacă de la 600 de euro / metru pătrat / lună pentru spațiile comerciale și de la 20 de euro / metru pătrat / lună pentru spațiile de depozitare. Pentru activitatea de alimentație publică se liciteazăm două loturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Compania Națională Aeroporturi București a lansat la finalul lunii mai procedurile de licitații cu strigare prin Bursa Română de Mărfuri pentru închirierea spațiilor cu destinație retail și alimentație publică în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă București. Pentru asigurarea unui număr cât mai mare de potențiali ofertanți, a fost transmise invitații – atât de către CN Aeroporturi București, cât și de către Bursa Română de Mărfuri – către un număr de 184 de societăți, inclusiv către cele mai mari 5 firme de profil”, anunță CNAB.

Rocada premierilor ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, indiferent de ce se întâmplă cu greva din educație CITEȘTE ȘI Rocada premierilor ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, indiferent de ce se întâmplă cu greva din educație

Sursa citată a precizat că, pentru închirierea spațiilor în vederea desfășurării activităților de retail, limita minimă a valorii de ofertate pentru spațiile comerciale (cu suprafața de aproximativ 1.930 mp), prețul minim de plecare în licitație este de 600 euro/mp/lună, exclusiv TVA, iar pentru spațiile auxiliare (magazii, depozite, vestiare cu o suprafață de aprox. 449 mp) se percepe un preț fix de 20 euro/mp/lună, fără TVA, scrie News.ro.

Locațiile se licitează în pachet integral.

”Pentru închirierea spațiilor în vederea desfășurării activităților de alimentație publică, se licitează două loturi, în suprafață totală de 3598.16. Limita minimă a valorii de ofertare este de 235 euro/mp/lună, exclusiv TVA. Pentru spațiile auxiliare (magazii, depozite, vestiare) se percepe un preț fix de 20 euro/mp/lună, fără TVA. Locațiile se licitează pe loturi”, a mai transmis CNAB.

Sompania precizează că durata contractelor de închiriere este până la 31.12.2023, cu posibilitate de prelungire de maximum 90 de zile.

”Licitațiile sunt organizate pentru închiriere pe termen limitat, întrucât în acest moment sunt în desfășurare procedurile premergătoare licitațiilor pentru închiriere pe termen lung, în colaborare cu consultantul desemnat printr-o procedură de achiziție publică. În acest fel se asigură continuitatea serviciilor pentru pasageri, astfel încât aceștia să beneficieze constant de servicii moderne de retail și alimentație publică, dar și continuitatea veniturilor din surse non-aeronautice pentru CNAB”, a mai transmis compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
compania națională aeroporturi bucurești
magazine