eMAG Sellers’ Day: afacerile comercianților care vând în Marketplace au crescut anul acesta cu 14%, peste media din retail

eMAG Sellers’ Day: afacerile comercianților care vând în Marketplace au crescut anul acesta cu 14%, peste media din retail

Stejara Pircan, Senior VP eMAG

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 sep 2023

Investițiile în tehnologie și programe dedicate antreprenorilor pentru dezvoltarea ecosistemului eMAG Marketplace au crescut cu 14% vânzările sellerilor din platformă, în primele opt luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Totodată, oferta de produse listate de selleri în Marketplace a crescut cu 3,9 milioane în această perioadă, adică cu 31% mai mult față de anul trecut. Astfel, clienții au la dispoziție acum peste 16 milioane de produse din oferta eMAG și a sellerilor, cât ar găsi în peste 200 de hipermarket-uri a câte 10.000 de metri pătrați. Acestea sunt câteva dintre concluziile Sellers’ Day, cel mai mare eveniment dedicat celor aproape 40.000 de antreprenori români care fac business pe eMAG Marketplace.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultimul an, eMAG a pus la dispoziția sellerilor din Marketplace tehnologia, platforma și programe precum cross-border, Fulfilment by eMAG sau eMAG Genius, care îi ajută să își crească prezența în regiune și să listeze un număr mai mare de produse. Astăzi, numărul antreprenorilor care fac business pe platforma eMAG a ajuns la 53.000 în întreaga regiune.

„Într-un context marcat de incertitudini, ecosistemul eMAG Marketplace nu este doar o soluție la cheie ușor de accesat pentru a vinde online, ci și una care oferă sellerilor posiblitatea de a deveni jucători regionali care se adresează unei populații de peste 35 de milioane de locuitori în România, Bulgaria și Ungaria,” a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG. 

Programul cross-border a adus sellerilor români care vând în Ungaria și Bulgaria vânzări suplimentare de peste 30%

Programul cross-border le-a adus sellerilor români care vând în Ungaria și Bulgaria vanzari suplimentare de peste 30% în ultimul an. Totodată, datorită tehnologiilor AI adoptate pentru traducerea automată sellerii din program au listat gratuit 7,4 milioane de oferte în Ungaria și Bulgaria anul acesta, de 12 ori mai multe față de anul precedent.

Programul Fulfilment by eMAG (FBE) a atras, la rândul său, de 2,5 ori mai mulți selleri care beneficiază de livrări internaționale din România către Bulgaria și Ungaria. În prezent, numărul acestora se ridică la peste 2.500.

Premii pentru campionii în ecommerce

Cu ocazia evenimentului Sellers’ Day, eMAG a oferit premii în valoare de 320.000 de euro sellerilor care au înregistrat performanțe notabile în ultimul an, pentru următoarele categorii:

Engagement Champion: KARACA FBE

Campaign Strategy Champion: ARYMOB PRODUCT

Advertising Champion: vidaXL

Cross-border Champion: Chrono12

Fulfilment Champion: BLINKY STORE

Genius Champion: GO4FIT

Growth Champion: VEXIO

Exemplary Activity Champion: Zola

Product range expansion Champion: Cărturești

Fast Delivery Champion: Susino România

viewscnt
Afla mai multe despre
emag sellers’ day
marketplace